Πώληση Αγροικία, Szeged, Csongrád, Ουγγαρία, Szerb u. 116

Πώληση - Cod. 19058

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Szeged-Szőreg Μέγαρο

Οι παλιές εποχές θυμίζει σπίτι και υπόστεγο στέκεται σε 15.000 τ.μ. κλειστό δάσος βελανιδιάς χτίστηκαν το 2003. Το αρχοντικό δεν έχει κοντινός γείτονας: ο τόπος περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από δάση και χόρτα κατά την οποία τα ελάφια, τα κουνέλια είναι συχνοί επισκέπτες. Απ 'έξω στο δρόμο των πλουσίων και φιλόξενο χωριό το οποίο προσαρτάται στη πόλη στη δεκαετία του εξήντα ένα δρόμο υπηρεσία υποκαταστήματα στο αρχοντικό. Κατά μήκος του δρόμου υπηρεσία 600 μέτρα που τρέχει στο δάσος από το χωριό στο μέγαρο μόνο μπορεί να βρεθεί ένα παρόμοιο τύπο κτιρίου. Αν και τα περίχωρα της περιουσίας είναι εξαιρετικά ρομαντική, βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα από την κεντρική πλατεία του Szeged.

Των χώρων που του κεντρικού κτιρίου είναι 150 τ.μ., και η σοφίτα είναι 90 τμ. Η δομή του κτιρίου είναι Porotherm στην οποία μπορεί να βρεθεί σε 5 εκατοστά θερμομόνωση καλύπτεται από έναν τοίχο που πάνω από το "Székesfehérvári" τούβλο. Έτσι το τοίχωμα (τα λεγόμενα σάντουιτς τοίχωμα) είναι περίπου 50 cm, από την οποία η απόδοση θερμομόνωσης είναι πολύ υψηλή. Ως εκ τούτου, στην διάρκεια του χειμώνα το σπίτι είναι ωραίο και ζεστό, ενώ το καλοκαίρι κάτω από τον καυτό ξόρκι που κατέχει την ίδια θερμοκρασία χωρίς κλιματιστικό. Τα 23 μέτρα ψηλά δέντρα με τις τεράστιες φυλλώματα σταθεί κοντά στο σπίτι, έτσι όμβρες τους διευκολύνει τη θέρμη του καλοκαιριού.

Στο κέντρο των χώρων που βρίσκεται το 32 m², βρίσκονται νότια σαλόνι με τεράστια παράθυρα δίνοντας στις 3/4. Στην πάντα φωτεινό και κομψό σαλόνι τζάκι εγγυάται την ζεστασιά της νύχτες του χειμώνα και προσφέρει άνετη θερμοκρασία για τις πιο κρύες φθινοπωρινές μέρες, όταν το κέντρο του λέβητα δεν έχει ρυθμιστεί ακόμη. (Η εποχή θέρμανσης διαρκεί από τον Οκτώβριο μέχρι Aprils)

Η ανοιχτή αντίληψη παρέχει δωρεάν πάσο από το καθιστικό με τη μελέτη και την τραπεζαρία. Η μελέτη ανατολικά χωροθετηθεί. Δύο τεράστια παράθυρα του ας τον ήλιο μέσα στο δωμάτιο όλη την ημέρα. Ένας από τους τοίχους του δωματίου έχει μέγεθος από μια μοναδική ενσωματωμένη βιβλιοθήκη των οποίων σφυρήλατο και να οδηγήσει-γυάλινες πόρτες αντικατοπτρίζει τέλεια το υψηλό επίπεδο του συνόλου του κτιρίου. Στη μελέτη μπορεί να βρεθεί μια σόμπα κεραμίδι ελεφαντόδοντο, το οποίο πηγάζει ζεστό τα πρωινά.

Το δείπνο είναι 18 μ². Το μεγαλύτερο μέρος της νότιας και δυτικής τοίχοι του είναι τζάμι, έτσι τα ηλιοβασιλέματα μπορεί κανείς να θαυμάσει από εδώ. Ίδιο με βεράντα που μπορεί να προσεγγιστεί από το δείπνο ή το καθιστικό με διπλές πόρτες. Η κουζίνα 17m² με αντίκες φούρνο του δίνει στο δείπνο. Είναι πλήρως μηχανοποιημένη, έτσι ώστε η προετοιμασία του δείπνου ή το γεύμα είναι πραγματικά μια χαρά εδώ. Μια τ.μ. θάλαμος 6 ανήκει στην κουζίνα. Νότιο παράθυρο του εξασφαλίζει ένα τέλειο κλίμα για την εκμετάλλευση των τροφίμων.

Στις των χώρων που μπορεί να βρεθεί ένα μπάνιο (10 m² - με χυτοσίδηρο μπανιέρα), μια ντουλάπα για τα παπούτσια, λεβητοστάσιο (πλυντήριο, στεγνωτήριο ανατροπέα).

Το επάνω διαχωρίζεται από το floorspace, έτσι ώστε να προσφέρει ηρεμία για τα μέλη της οικογένειας, που θέλουν να χαλαρώσουν. Το επάνω μπορεί να προσεγγιστεί σε μια ευρεία κλίμακα, η οποία φωτίζεται από ένα θαυμάσιο μολύβδου-γυαλί. Εδώ μπορείτε να βρείτε δωμάτιο δύο βρίσκονται ανατολικά των παιδιών, δωμάτιο-ντουλάπα, ένα μεγάλο μπάνιο για την οικογένεια (μπανιέρα, ντους, και οι δύο, μοναδικά έπιπλα) και ένα τμήμα για τους γονείς που δίνει η γαλλική διπλή πόρτα στη δυτική. Υπάρχουν πολλές ενσωματωμένες στο ντουλάπι που παρέχουν πολλά μέρος για να κατάστημα.


Προοπτικές για τις εξελίξεις: Η μελέτη είχε αρχικά προγραμματιστεί να είναι δύο ξεχωριστά δωμάτια. Το μικρότερο από τα οποία πόρτα θα ήταν μπροστά από την πόρτα του μπάνιου, θα είναι κατάλληλο για ένα εφεδρικό δωμάτιο με το μπάνιο.

Στο μικρό σπίτι, το οποίο μπορεί να προσεγγιστεί από το κεντρικό κτίριο μέσω ενός περάσματος 3 μέτρα, μπορεί να βρεθεί διπλό γκαράζ με την κατοχή, ακριβώς όπως ένα κέντρο ευεξίας: jaccuzy, σάουνα, ντους, τουαλέτα. Η δυτική πλευρά του κτιρίου δίνει τη θέση για μια εξωτερική κουζίνα, όπου ο μεγάλος κτιστό φούρνο, και το γκριλ με σούβλα προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για την κατασκευή μερών. Υπάρχει ένας έξω τζάκι πόρτα, καθώς και για το ψήσιμο και το μαγείρεμα.

Δεδομένου ότι σε μια τέτοια θέση πρέπει οπωσδήποτε σκυλιά, άνετη διαμονή τους εξασφαλίζεται με 3 στεγασμένο ρείθρο και ένα σπιτάκι με 2 ξεχωριστά μέρη.

Οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας: ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, τηλέφωνο, internet, τηλεόραση? υπάρχουν 2 αντλίες για το πότισμα του γκαζόν τ.μ. 2500? από αυτές τις αντλίες λειτουργεί το αυτόματο σύστημα άρδευσης.

Μηχανική: BAXI θερμαστής με ουρά VIESMANN (250 λίτρα), 3 κύκλο θερμαντικά σώματα, τα οποία διέπονται από τις δικές τους θερμοστάτες. Εκτός από τα μεγάλα δωμάτια των χώρων που τοιχογραφία-θερμοστάτες ελέγχουν τα σώματα? υπάρχουν τοιχογραφία-καλοριφέρ επάνω. Ηλιακοί συλλέκτες, ηλιακά κύτταρα μπορούν να εγκατασταθούν στη νότια βρίσκονται οροφή του υπόστεγο? Το σχετικό υλικό εφαρμογή είναι έτοιμη για υποβολή. Των χώρων που είχαν και το επάνω από το κεντρικό κτίριο είναι κλιματιζόμενα.

Δάπεδα από οξιά, ισπανικά και ιταλικά κεραμικά, γυαλισμένα μετρητές ασβεστόλιθο, whinstone επικάλυψη. Το δάπεδο της διόδου μεταξύ των δύο κτιρίων και τη βεράντα γίνεται με πατάρι-τούβλα, τα οποία διασώθηκαν από ένα σπίτι κατεδαφιστεί. Οι βεράντες περιορίζονται από σφυρήλατο σιδερένιο φράχτη. Η κολώνα είναι από σφυρήλατο σίδερο, καθώς και. Τα παράθυρα, τα παραθυρόφυλλα και το στερεό μπροστινή πόρτα δρύινα είναι μοναδικά κουφωμάτων.

Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για τη διατήρηση άλογα! Δίπλα στο αρχοντικό υπάρχει 4 στρέμματα πρασίνου, και επιπλέον 40-50 στρέμματα πρασίνου μπορεί να ranted. Υπάρχουν 2 σχολών ιππασίας σε απόσταση 1 χλμ περιοχής.

Το πλησιέστερο παντοπωλείο-κατάστημα, φαρμακείο, ταχυδρομείο, νηπιαγωγείο και το σχολείο είναι σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρων. Υπάρχει κομμάτι του κύκλου στην περιοχή. Ένα βενζινάδικο βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ από το αρχοντικό.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004314245263

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB