Πώληση Γκαρσονιέρα, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Bokay Janos utca 56

Πώληση - Cod. 32542

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 48 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Το διαμέρισμα 1,5τμ (48τμ) πωλείται στην περιοχή Corvin, δίπλα στο σταθμό Klinikak του μετρό, 5 λεπτά από το εμπορικό κέντρο Corvin και το τραμ 4-6 σύγχρονο εξοπλισμό στον πρώτο όροφο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός διώροφου κτιρίου με ωραία, πράσινη αυλή. Τα παράθυρα βλέπουν πάνω από το δρόμο.
Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2016, συμπεριλαμβανομένης νέας πόρτας ασφαλείας, νέων θυρών και παραθύρων, αντικατάστασης ηλεκτρικών καλωδίων.

Το μπάνιο με μπανιέρα είναι σήμερα το μοναδικό μη ανακατασκευασμένο μέρος των διαμερισμάτων, ώστε να μπορεί να ξαναχτιστεί με βάση την ατομική γεύση και τις απαιτήσεις. Η θέρμανση είναι με αέριο.

Υπάρχουν πολλά πανεπιστήμια και κτίρια γραφείων (συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού γραφείου της Nokia) στη γειτονιά της Nokia.

Όλα τα έπιπλα (συμπεριλαμβανομένου του ντουλαπιού κουζίνας) είναι IKEA, αγοράστηκαν το 2016 και είναι εγγυημένα εδώ και πολλά χρόνια. Ο εξοπλισμός (ψυγείο, πλυντήριο, σόμπα) είναι μάρκας Whirlpool και αγοράζεται επίσης το 2016.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB