Πώληση Δυάρι, Pest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Illés utca 12

Πώληση - Cod. 32800

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 62 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Μοντέρνα διαμερίσματα στη Βουδαπέστη από 48,24 έως 67,97 μέτρα, που βρίσκονται σε μια περιοχή στο κέντρο της Βουδαπέστης. κοντά στο ιατρικό Πανεπιστήμιο Semmelweis της Βουδαπέστης. Άνετα διαμερίσματα, φωτισμένα με 1 και 2 υπνοδωμάτια, ιδανικά για μια σίγουρη επένδυση για ενοικίαση ή για αγορά, αν τα παιδιά σας έχουν επιλέξει να σπουδάσουν ιατρική στο Πανεπιστήμιο Semmelweis. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ακόλουθο τηλεφωνικό αριθμό: +36 70 634 2499. Καλέστε τώρα θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.


Η περιοχή VIII
Αυτά τα πρακτικά διαμερίσματα βρίσκονται στο κτήριο Illes, στην περιοχή VIII, μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της Βουδαπέστης. Μια περιοχή που διαθέτει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε: εστιατόρια, καφετέριες, κινηματογράφους, γυμναστήρια με spa, κέντρα ευεξίας και κέντρα ομορφιάς, κομμωτική, κλπ.


Η περιοχή αυτή χαρακτηρίζεται για χιλιάδες σπουδαστές και νέους, καθώς μεταξύ άλλων υπάρχει και η Ιατρική Σχολή. Ομοίως είναι μια ήσυχη και ψυχαγωγική περιοχή, για την ασφάλειά της και τα πάρκα της, όπως το πάρκο Orczy με μεγάλες διαστάσεις.

Το πάρκο Orczy είναι ένα διάσημο πάρκο που έχει εκατονταετούς δέντρα και χώρους όπου τα αθλήματα μπορούν να είναι εξάσκηση και παιδικές χαρές. Ένα πάρκο που όλοι οι λάτρεις της φύσης και του αθλητισμού επιθυμούν να επισκεφθούν. υπάρχει επίσης ένα αθλητικό σχολείο όπου μπορείτε να εξασκηθείτε σε τένις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, πατινάζ και άλλα αθλήματα της Βουδαπέστης.

Επίσης, πολύ κοντά σε αυτά τα διαμερίσματα στη Βουδαπέστη, μπορούμε να βρούμε ένα γυμναστήριο με περισσότερα από 3000 μέτρα μέσα σε μια μεγάλη πισίνα και μια μεγάλη διάσταση όπου μπορείτε να εξασκηθείτε και στην κολύμβηση.

Εξαιρετική σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην περιοχή.


ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΙΛΛΩΝ

Αυτά τα άνετα διαμερίσματα είναι μέρος των νέων κατασκευών του κτηρίου Illes, που βρίσκεται ανάμεσα στους δρόμους Illes και Köris. Ένα κτίριο έξι ορόφων, με 13 διαμερίσματα ανά όροφο και επιχειρηματικούς χώρους στο ισόγειο, που διανέμονται σε πύλες.

Ένα κτίριο υψηλής ποιότητας με αυτόματο θυρωρό, 2 ανελκυστήρες, σύστημα υψηλής τεχνολογίας για τηλεοράσεις, ηλεκτρικό σύστημα στα φώτα και άμεση πρόσβαση στα γκαράζ. ένα μοντέρνο και φωτεινό εξωτερικό χώρο.

Η θέση του, το καθιστά ένα εξαιρετικό επενδυτικό προϊόν, επειδή βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο Semmelweis της Βουδαπέστης, κάθε χρόνο χιλιάδες σπουδαστές της Ουγγαρίας και άλλες εθνικότητες ήρθαν εδώ για να σπουδάσουν ιατρική και άλλες βιοϊατρικές σταδιοδρομίες.

Η στάση 3 Klinikák του μετρό της Βουδαπέστης απέχει λίγα μόλις βήματα. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση με λεωφορείο (αριθ. 9, 99, 99Α, 17), όπως το τρόλεϊ (αριθ. 89) και το καροτσάκι (αριθ. 24, 28).


ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Σε αυτό το κτίριο έχουν κατασκευαστεί 2 τύποι διαμερισμάτων με το τέλειο μέγεθος, με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών, τους φοιτητές και τα νεαρά ζευγάρια της περιοχής VIII. Διαμερίσματα 1 και 2 υπνοδωματίων.


Campus Μοντέλο: διαμερίσματα με 1 υπνοδωμάτιο περίπου 48,24 μ. Και 51,32 μ. Με εξαιρετική τιμή μεταξύ € 74,597 και € 79,839.

Premium Model: διαμερίσματα με 2 υπνοδωμάτια περίπου 61,62 μ. Και 69,17 μ. Με πολύ προσιτή τιμή μεταξύ € 92,661 και € 110,726.


Η ΚΟΥΖΙΝΑ

Οι κουζίνες αυτών των διαμερισμάτων είναι αμερικάνικου τύπου με ανοιχτό χώρο, προκειμένου να νιώσουν το πλάτος και το φυσικό φωτισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ψωμί και φωτιζόμενες κουζίνες μεταξύ 4,5μ και 6,5μ Πλήρως εξοπλισμένες και επιπλωμένες με τις καλύτερες οικιακές συσκευές: ανεμιστήρας εξαγωγής, κεραμικές εστίες και φούρνο.

Η θέση της εστίας και των επίπλων κουζίνας ψηλά και χαμηλά, δίνουν σε αυτό το μέρος μια μεγάλη πρακτικότητα και ευρύτητα όπου μπορείτε να είστε δημιουργικοί με την γαστρονομία.

Η ΘΕΡΡΑΚΑ / ΒΑΛΚΟΝΙΑ

Ορισμένα διαμερίσματα διαθέτουν βεράντες ή μπαλκόνια με 4,5 μ. Και 10,5 μ., Προσφέροντας μια καταπληκτική και χαλαρωτική περιοχή ιδανική για ξεκούραση, με αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε ένα τραπέζι και λίγες καρέκλες όπου μπορείτε να έχετε ένα εξωτερικό δείπνο.

ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ

Τα υπνοδωμάτια αυτών των διαμερισμάτων είναι πλάτους διαστάσεων 9,5 έως 12 μ., Άνετα και φωτιζόμενα. Με τη σωστή επίπλωση, ντουλάπια με πόρτα, θα έχει όλα όσα χρειάζεστε.

ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ

Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με όλα τα είδη υγιεινής και βρύση όλα αυτά με την καλύτερη ποιότητα.

ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ

Οι τραπεζαρίες αυτών των διαμερισμάτων είναι ευρείες και φωτεινές με περίπου 20 μ. Και 22 μ., Εκμεταλλευόμενες το εξωτερικό φως. Ξύλινα δάπεδα και λείους τοίχους.
Τα πλάτη των τραπεζαριών είναι καλά κατανεμημένα, γίνονται αυτοί οι χώροι στο πιο φωτεινό μέρος μέσα στα διαμερίσματα.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν εξαιρετική διανομή και υψηλή ποιότητα. Επίσης, με έναν ελκυστικό σχεδιασμό, μοντέρνο και άνετο χώρο σκέφτονται με άνεση και ασφάλεια. Όλα τα διαμερίσματα είναι εφοδιασμένα με σύστημα θέρμανσης με αέριο και με μεμονωμένο πάγκο ανά διαμέρισμα.

ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ

Τα διαμερίσματα διαθέτουν χώρο στάθμευσης για 1 όχημα στο υπόγειο του κτιρίου, με άμεση πρόσβαση στον ανελκυστήρα. Τα γκαράζ έχουν εύκολη πρόσβαση από το εξωτερικό και είναι εύκολο να το χειριστούν.


Αυτά τα διαμερίσματα έχουν τεράστιο δυναμικό, διότι ...

... Βρίσκονται στην πιο πιθανή περιοχή της Βουδαπέστης, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πανεπιστημιούπολη της Βουδαπέστης και από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βουδαπέστης. που σημαίνει καλή επένδυση ή αγορά για τις οικογένειες που τα παιδιά θέλουν να σπουδάσουν στην Ιατρική Σχολή.

Με πολύ ανταγωνιστικές τιμές, αυτά τα διαμερίσματα από μόνο € 74.597 για 1 υπνοδωμάτιο ή το μέγιστο € 110.726 για ένα διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων είναι αναμφισβήτητα μια αξιόπιστη επένδυση. Η αγορά τώρα είναι μια μεγαλύτερη πιθανότητα επανεκτίμησης για κάθε ένα από αυτά τα διαμερίσματα τα επόμενα 5 χρόνια, όταν τα παιδιά σας τελειώνουν περίοδο κολέγιο.

Από την άλλη πλευρά, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αγοράσετε επειδή οι τιμές αυτών των διαμερισμάτων είναι εκκρεμείς τουλάχιστον 30% υποτιμημένες από παρόμοιες θέσεις στην περιοχή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ενδιαφέροντος για τους Φοιτητές

Αρκετοί από τους σημερινούς ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στο κτίριο έχουν αγοράσει την ακίνητη περιουσία τους, ώστε τα παιδιά τους να μπορούν να σπουδάσουν στη Βουδαπέστη Ποιο είναι το καλύτερο από το να είναι σε θέση να μείνετε κατά τη διάρκεια της κολέγια σας στη Βουδαπέστη στο δικό σας διαμέρισμα και να μπορείτε να το νοικιάσετε αργότερα;

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να το προμηθευτείτε και να το εξοπλίσετε όπως σας αρέσει, χωρίς να χρειάζεται να διαμορφωθεί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα. Όλοι, εσείς, η οικογένεια και οι φίλοι σας, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Εκτός αυτού, αυτό δεν θα είναι υπέρβαση για την οικογένειά σας, au contraire: μια πολύ καλή επένδυση στη Βουδαπέστη. Γνωρίζατε ότι το ενοίκιο για αυτούς τους τύπους διαμερισμάτων στη Βουδαπέστη είναι ακριβό σε σύγκριση με το κόστος αγοράς;

Παράδειγμα μοντέλου Campus:
375 Eur το μήνα * 12 μήνες = 4.500 Eur * 5 χρόνια: 22.500 Eur

Παράδειγμα μοντέλου Premium:
500 Eur το μήνα * 12 μήνες = 6.000 Eur * 5 χρόνια: 30.000 Eur

(Ενοικίαση γκαράζ 25 Eur ανά μήνα * 12 μήνες = 300 Eur * 5 χρόνια: 1.500 Eur)

"Φανταστείτε τη διαφορά μεταξύ της δαπάνης του ποσού των ενοικίων χρημάτων στη Βουδαπέστη ή της επένδυσης σε ακίνητα με ενδιαφέρουσες προοπτικές ανατίμησης!"

Κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη για τους σπουδαστές είναι ότι το μίσθωμα νέων διαμερισμάτων κατασκευής στη Βουδαπέστη δεν είναι ακριβώς φθηνό σε σύγκριση με το επίπεδο ζωής της πόλης. Η αγορά ενός από αυτά τα διαμερίσματα τώρα, δεν σημαίνει μόνο μεγάλη ετήσια εξοικονόμηση, αλλά και μια κερδοφόρα επένδυση.

Η προσφορά ενός νέου ποιοτικού ακινήτου στη Βουδαπέστη είναι πολύ περιορισμένη. Ξέρετε ότι υπάρχουν σήμερα περισσότεροι από χιλιάδες διεθνείς σπουδαστές που ακολουθούν τις σπουδές τους στον τομέα της Υγείας στη Βουδαπέστη; Λοιπόν, η Ιατρική Σχολή του Semmelweis βρίσκεται σε πολύ λίγα λεπτά με τα πόδια από το κτήριο.

Στον αριθμό αυτό πρέπει να προστεθούν οι τόνοι των φοιτητών Erasmus στη Βουδαπέστη, οι οποίοι δεν λαμβάνουν όλες τις σπουδές τους στην Ουγγαρία, αλλά μόνο ένα ή δύο εξάμηνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ενδιαφέροντος για τους επενδυτές

Είναι γνωστό ότι η αγορά ενός διαμερίσματος προς ενοικίαση κοντά σε ένα Πανεπιστήμιο είναι μια ασφαλής επιχείρηση. Αν ξέρετε πώς να το νοικιάσετε, θα έχετε έναν ενοικιαστή εδώ και χρόνια.

Αυτά τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ένα κτίριο με υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε μια περιοχή επέκτασης και αναγέννησης της Βουδαπέστης, όπου το επίπεδο τιμών των κτημάτων είναι εξαιρετικά καλό και οι δυνατότητες ανατίμησης σε μέσο χρόνο είναι πολύ ελπιδοφόρες.

Τα διαμερίσματα που έχουν ήδη αγοραστεί από μερικούς από τους επενδυτές μας έχουν μεγάλη κερδοφορία.

Πραγματικό παράδειγμα
Τιμή αγοράς: 110.000 Eur
Τιμή ενοικίασης: 525 Eur ανά μήνα
Επιπλωμένο γκαράζ: 30 ευρώ ανά μήνα

Δεν μιλάμε μόνο για φοιτητές που αναζητούν διαμερίσματα κοντά στο σχολείο. αλλά και για τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης και της υγείας, οι οποίοι εργάζονται σε αυτόν τον τομέα και επωφελούνται από τη στέγαση κοντά στην εργασία.

Η αναπροσαρμογή των διαμερισμάτων στο κτίριο Illes είναι ασφαλής λόγω της μεγάλης τρέχουσας ζήτησης κατοικιών σε αυτόν τον τομέα. καθώς και την οικονομική ανάπτυξη που συμβαίνει στη Βουδαπέστη. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το τηλέφωνο της Ουγγαρίας τώρα: +36 70 634 2499

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Tamas Csaki
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB