Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Nagymaros, Pest, Ουγγαρία, Vasút

Πώληση - Cod. 18740

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 8000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 30+
  • Όροφος: 6

Το ακίνητο βρίσκεται στο Μπεντ του Δούναβη, μέσα στην αριστερή όχθη του Δούναβη, του Βίσεγκραντ Nagymaros που βρίσκεται απέναντι από την πόλη και εκπληκτική θέα στο ποτάμι. Η Βουδαπέστη είναι περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά, το οποίο είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο για Route 12 ή τον αυτοκινητόδρομο Α2, τρένο Βουδαπέστη-Vac Szob σιδηροδρομική γραμμή, αλλά ακόμη και μέσα σε μία ώρα με το πλοίο. Ένα από τα πιο προσιτή πόλη της χώρας, η οποία σε φυσικούς πόρους και πλούσια πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία. Το ανάχωμα είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό του τρένου λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο άμεσα.
 
Ιστορία και Λειτουργία Παράμετροι
Το κτίριο είναι 8000 m2 διαμορφωμένο αειθαλή φυτά ασβεστολιθικό έδαφος της περιοχής.
Το 1800, κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης χτίστηκε και λειτουργεί ως ένα εργοστάσιο Champaign στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και στη συνέχεια μετατρέπεται σε ένα κτίριο αναψυχής στην 1950-60s. Από τότε έχει υποστεί συνεχή ανανέωση και διατήρηση του φυσικού πάρκου ενδιαφέρεται ακόμη για την προσοχή. Όμορφη παρελθόν και διάχυτη ατμόσφαιρα εντυπωσιάζει ήδη με την πρώτη ματιά.
Παγιδευμένη στην πλαγιά του λόφου με την κατασκευή της ανωδομής και στα υψηλότερα επίπεδα από τον κήπο και τη θέα του Δούναβη Bend και αιώνια Visegrád.
Το εξαώροφο κεντρικό κτίριο με δύο επίπεδα υπόγειο, ισόγειο και τρεις ορόφους. Τα τρία επίπεδα του 30 en-suite δωμάτια έχουν σχεδιαστεί.
Το κτίριο διαθέτει ένα μεικτό εμβαδόν 1790 μ2, και το πάρκο βρίσκεται επίσης στο κελάρι πλαγιά που εκτείνεται (δύο κελάρι σαμπάνιας γήρανση) και ένα βοηθητικό κτίσμα (πρέπει να κατεδαφιστεί) και ανοιχτό χώρο στάθμευσης. Όροφο του κεντρικού κτιρίου γεώτρηση επένδυση. Άλλη πλευρά του κτιρίου με τα φτερά παραταθεί. Επί του παρόντος, η ιδιοκτησία είναι συγκεκριμένη και σιδερένιο φράχτη στενό κύκλο, με την ανακαίνιση που κατασκευάζονται μεμονωμένα φύση και λειτουργία της ένδειξης σφυρήλατο σίδερο φράχτη του κτιρίου είναι πλήρης.
Το ακίνητο βρίσκεται απέναντι από την παραλία Lepencei ή περισσότερες θερμικές ξενοδοχείο.
Σε μια ήσυχη καταπράσινη περιοχή, καλές υποδομές (σιδηροδρομικό σταθμό και το λιμάνι, στην εθνική οδό από τη Βουδαπέστη για να γρήγορα και εύκολα προσβάσιμη), των αστικών ακινήτων, η οποία είναι μια μοναδική και συναρπαστική, τόσο όσον αφορά την τοποθεσία και το εποικοδόμημα.
Η λειτουργία του είναι ευέλικτο, εξακολουθούν να ισχύουν άδεια οικοδομής για να χτίσει το σπίτι συνταξιοδότηση, αλλά εταιρική θέρετρο, υπηρεσίες τουριστικών καταλυμάτων (ξενοδοχείων), ιδιωτικές κλινικές λειτουργούν απολύτως κατάλληλο. Επί του παρόντος, εμπορική ιδιοκτησία είναι καταχωρημένη ως. Made τεκμηρίωσης του σχεδιασμού, απεικονίσεις, το οποίο γράφτηκε υπηρεσίες διαμονής (βλέπε παράρτημα)
 
Οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, της αστικής ακίνητης περιουσίας, της ασκήσεως της προσφυγής και χωρίς περιορισμούς, η εταιρεία είναι απαλλαγμένη από ΦΠΑ.
Τιμή αγοράς (τιμή-στόχος): € 1.350.000

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB