Πώληση Κάστρο, Recsk, Heves, Ουγγαρία, Hunyadi János út

Πώληση - Cod. 29091

  • Τύπος: Κάστρο
  • Περιοχή: 805 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 1

Το κάστρο Barkóczy, που προσφέρονται προς πώληση, Recsk εσωτερική περιοχή βρίσκεται σε μια γωνία πολλά 15349 τετραγωνικών ποδιών και στις δύο πλευρές της πύλης εισόδου και έχτισε ένα εσωτερικό οδικό δίκτυο και την κύρια περιοχή είσοδο του παλατιού παροχή 12-15 αυτοκίνητα σταθμευμένα στο πάρκο του κάστρου διατηρεί ακόμη ίχνη από τους αρχαίους χρόνους, η Arboretum-όπως ο σχεδιασμός.

Με τα χρόνια το κάστρο έχει εργαστεί για πολλές λειτουργίες. Η πρόσφατη ανάκαμψη της Προστασίας του πρώην γκουβερνάντα Μαρία Home, που διευθύνεται από τους De Αγίου Παύλου Αδελφές του Ελέους, που ονομάζεται Vincéről.

Το κάστρο είναι ένα μεγάλο, επιβλητικά κτίρια, μεγάλες πλατείες, που αντιμετωπίζει μια σαφή χώρο, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου.

Το κάστρο Barkóczy μέση διώροφο κτίριο στα δεξιά σοφίτα πτέρυγα χτίστηκε. επέκταση σύμφωνα με την εγκατάσταση και τη χρήση του σοφίτα στο αριστερό χώρο στέγη πτέρυγα επιτρέπει. Περαιτέρω δυνατότητες για ένα τετραγωνικό υπόγειο 260 μέτρων.

Ο ιδιοκτήτης του έργου συντήρηση έχει γίνει. Επί του παρόντος ερευνητικές εργασίες σε εξέλιξη στην αρχική τους κατάσταση.

Η πρόσφατα ολοκληρωθείσα ήπια κλίση τμήμα του οικοπέδου ενός log σπίτι 100 τετραγωνικών ποδιών με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μια ξεχωριστή αχυρώνα, σιταποθήκη και αγροτικού κτιρίου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB