Πώληση Μονοκατοικία, Derecske, Hajdú-Bihar, Ουγγαρία, Lakóövezet

Πώληση - Cod. 29249

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 0

Derecske σπίτι τριών υπνοδωματίων με ένα μεγάλο οικόπεδο μοιράζεται με μια πολύ καλή τιμή για την πώληση! Το σπίτι χρειάζεται ανακαίνιση, διότι δεν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, αλλά σε καλή κατάσταση, οποιαδήποτε διαρθρωτική ελάττωμα δεν μπορεί να βρεθεί σε αυτό. Adobe ή τσιμεντένια βάση. τοιχοποιία χτισμένο από τούβλα και επειδή οι εξωτερικοί τοίχοι κατασκευάζονται από την Adobe, ζεστό το χειμώνα, δροσιά το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόσθετος θερμομόνωση. Ο εξωτερικός σοβάς είναι άψογη. Το σπίτι διαθέτει θέρμανση φυσικού αερίου δεν είναι το ίδιο, αλλά η πλοκή της εξόδου του αερίου εισήχθη. Το αποχετευτικό σύστημα εξαλείφεται. Η ιστοσελίδα του δύο πολικές site: εκτείνεται στην άλλη άκρη του δρόμου, έτσι ώστε να μπορεί να μοιραστεί με δύο τρόπους! Το οικόπεδο είναι μια εξωτερική κουζίνα (περ. 30m2), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκαράζ ή με ελάχιστες μόνο προσαρμογή. Επιπλέον, υπάρχουν κτίσματα και ένα παλιό γκαράζ στο πίσω μέρος της αυλής. Η διάταξη σπίτι είναι πολύ καλή. Περπατήστε γύρω με δύο εισόδους, ως εκ τούτου, μπορεί να είναι έως και δύο οικογένειες μετατρέπεται σε ένα ζωντανό χώρο σε αυτό! Το μόνο αποτέλεσμα της φαντασίας (και όχι το πορτοφόλι) μπορεί να επιβάλλει ένα όριο (σε αυτή την περίπτωση, αλλά οι μισές πωλήσεις γης σημαίνει επιπλέον χρήματα).

Για εκείνους που έχουν τις οικονομικές δυνατότητες αυτών των τιμών κυμαίνεται επιτρέπουν την αγορά, ειδικά σε περίπτωση που πρέπει να εξετάσουμε, γιατί αν η μισή γη πωλείται μετά την αγορά, το σπίτι, σχεδόν το ήμισυ του κόστους και το ποσό που έλαβε στο ακέραιο για πολλά πράγματα μπορεί να επιλυθεί εάν η ανασυγκρότηση της σκέψης! Εάν διάθεση ή την εκμετάλλευση επιχείρησης με ένα μεγάλο δέμα, απαιτείται το δικαστήριο, μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική επιλογή!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB