Πώληση Μονοκατοικία, Kaposvar, Somogy, Ουγγαρία, Somogysárd, Kossuth u. 44.

Πώληση - Cod. 31444

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 7400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3+1
  • Όροφος: -

Μονοκατοικία προς πώληση Somogysárd

χωριό κοντά στη λίμνη Μπάλατον, 50 χιλιόμετρα από Somogysárdtól. Kaposvar 19 χλμ από εμάς. πολύ καλή συγκοινωνία, τα λεωφορεία είναι κάθε ώρα πτήσης, είναι 5 τετράγωνα μακριά από το σπίτι στη στάση του λεωφορείου. Το σχήμα κύβου σπίτι, το σπίτι ίδρυμα-ιστορία χτίστηκε σε μια κατάλληλη βάση. Διάδρομος ανοίξει τις εγκαταστάσεις. Κουζίνα, αποθήκη τροφίμων, πατάρι, τουαλέτα, μπάνιο, δύο στο δρόμο μπροστινό δωμάτιο, το οποίο είναι μοκέτα.
1 μεγάλο σαλόνι παράθυρο 4m + 1 πύλης τοίχο. Ωραίο φωτεινό, πανοραμική θέα προς όλες τις κατευθύνσεις. εφοδιασμένο με ένα κεντρικό θερμοστάτη με φυσικό αέριο.
Τα σπίτια που συνδέονται με μια μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο με lakrésszel πολυεστέρα χωρίς άνεση. (Λύθηκε με απόλυτη άνεση, καθώς), υπάρχουν θερμαντικά σώματα εδώ, αλλά μπορεί να ισχύει και για την παραδοσιακή θέρμανση του ξύλου. 2 γκαράζ αυτοκινήτων εκεί. Οι αχυρώνες είναι στο κάτω αυλή, και τα σαλέ για τα ζώα.
7404 nm στην παρτίδα, αλλά το πεδίο αίτηση μπορεί να μοιραστεί, το οποίο είναι 4000 nm.
Το σπίτι είναι όμορφο, το ψηλότερο σημείο του δρόμου, προσπαθώντας να δείξει είναι αυτός που απεικονίζεται.
Οι τοίχοι με ταπετσαρία, αλλά ήθελα να συστήσω καθαρότητα ζωγραφική. κράτος είναι έτοιμο να κινηθεί αμέσως, επιπλωμένο ή χωρίς. Η αυλή, ο κήπος μπορεί να ωφεληθεί από την τακτική συντήρηση, η (πεδίο? -kukorica είναι χυτό). Το ζήτημα της γης μπορεί να μοιραστεί ρύθμιση. Το περιποιημένο τοιχώματα, έχει αναπαλαιωθεί δημόσια ιδρύματα. Αξίζει μια προβολή! :) 6.500.000.-Ft
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει αυτό το μπανγκαλόου τριών υπνοδωματίων που βρίσκεται στο μικρό χωριό της Somogysárd. Somogysárd απέχει μόλις 20 χλμ μακριά από Kaposvar (που είναι και η πρωτεύουσα της κομητείας νομού) και 50kms μακριά από τη λίμνη Μπάλατον.
Το ακίνητο που για 100 τ.μ., διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, χώρο υποδοχής, σαλόνι και ένα μπάνιο οικογένεια, η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης ένα επιπλέον δίκλινο δωμάτιο με κουζίνα με αποθηκευτικό χώρο που συνδέονται με το κεντρικό κτίριο. Αυτό θέτει σε κίνδυνο διπλά τζάμια, πλακάκια μπάνιου, χαλί για τα υπνοδωμάτια και κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. Υπάρχουν πάνω από 7400m2 γης / κήπο ανήκει στο επίπεδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τα άλογα ή άλλα ζώα. Θα διατίθεται επιπλωμένο ή χωρίς έπιπλα και η ζητούμενη τιμή είναι £ 6.500.000.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB