Πώληση Μονοκατοικία, Lövő, Győr-Moson-Sopron, Ουγγαρία, Fő utca

Πώληση - Cod. 29451

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 85 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: -

Βαλίτσες για την πώληση 90 m2 σπίτι πλινθόκτιστο, τριών υπνοδωματίων. Εξαιρετική για την τοποθεσία, καθώς βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, προσβάσιμο από το σχολείο, νηπιαγωγείο, ιατρική κλινική, φαρμακείο, κατάστημα, παιδική χαρά και στάση λεωφορείου λίγα λεπτά. Ο σιδηροδρομικός σταθμός απέχει 10 λεπτά με τα πόδια.
2014/2015 Series of ολόκληρο το εσωτερικό του κτιρίου ξαναχτίστηκε και ανακαινισμένα, ηχομονωμένα παράθυρα και πεύκα εγκατασταθεί μπροστινή πόρτα. Η στέγη αντικαθίσταται.
Συνέβη στο υδραυλικών και ηλεκτρικών δικτύων αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης εκσυγχρονίζεται, το σπίτι είναι ζεστό και το ζεστό νερό σε ένα λέβητα combi αερίου παρέχει.
Το κάτω σπίτι λάβει νέα μόνωση και προστασία από το νερό, το γύψο τοίχους και την οροφή τυλιγμένο πάνω από ένα γυάλινο μαλλί 10 εκατοστά μακριά. Η μόνωση και ένα σύγχρονο σπίτι λέβητα οφείλεται στην πολύ ευνοϊκή SG & A.
Το κτίριο χαρακτηρίζεται από μεγάλους χώρους. Η αίθουσα έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσει την πλάτη της ντουλάπας όσο το δυνατόν, με την ανοιχτή κουζίνα στο σαλόνι ήταν τόσο γενναιόδωρη και ευέλικτο χώρο διαβίωσης.
Από πάνω του παιδιού και την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο.
Το τρίτο δωμάτιο χρησιμοποιείται σήμερα ως δεξαμενή αποθήκευσης, αλλά η μετατροπή από όλα αυτά.
Το οικόπεδο είναι 1600 m2 ανά περιοχή - στο μέλλον είναι γεμάτη με σοβαρή επιλογή από το τέλος του δρόμου για μια άλλη περιοχή ανοίγει!
Στην αυλή της γεωτρήσεις, εκ των οποίων το πότισμα κήπων να κάνει. Μικρό κήπο κουζίνας μπορεί να βρεθεί στο κατά τα άλλα εντελώς γρασίδι περιοχή όπου υπάρχει έχει αυξηθεί οπωροφόρα δέντρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB