Πώληση Μονοκατοικία, Lenti, Zala, Ουγγαρία, Dankó utca

Πώληση - Cod. 29029

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1737 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 0

Στην Αυστρία, η Σλοβενία ​​και τα σύνορα της Κροατίας και Lenti Thermal Spa και το πάρκο του Αγίου Γεωργίου είναι για την ενέργεια. 7 χιλιόμετρα μακριά, και το ρυάκι Kerka σε μικρή απόσταση από την πώληση ενός κτιρίου κατοικιών και γραφείων, καθώς χρησιμοποιείται από το 1974 που χτίστηκε ιδιότητες οικογενειακής κατοικίας. Ιδανικό για να λειτουργήσει βιο οργανική κηπουρική, την τροφοδοσία με την ανάπτυξη, ίσως ιδανικό για αγροτουρισμό, την πολιτιστική και δημιουργική δραστηριότητα για δημιουργικό χώρο.
Στην αυλή - 120 m2 πρώην φύλλο σκηνή - συγκεκριμένη βάση. Το ακίνητο διαθέτει τα εξής όργανα που βρέθηκαν: 30m2 γκαράζ, 90m2 καλύπτονται ξύλινη κατασκευή περίπου. 3,8 μέτρα ύψος κτίριο πλευρά, τούβλα και οικογενειακή κατοικία 80m2, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε γραφείο για το σκοπό της στέγασης. Οι felépítményes ιδιοκτησίας επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, συμπεριλαμβανομένων ανακαινισμένο (καθαρότητα ζωγραφική, τα τρία δωμάτια έχουν παρκέ δάπεδο, το σύνολο του ηλεκτρικού ανασυγκρότηση του δικτύου). Νερό, φυσικό αέριο, αποχέτευσης στο κτίριο. Το σύνολο της περιουσίας είναι πλήρως περιφραγμένη γύρω και να προστατεύεται. Αποδημίας είναι δυνατόν, ακόμη και την καθημερινή μετακίνηση διάσχιση λόγω της γειτνίασής του με τα σύνορα. Τρανσυλβανία τόσες πολλές οικογένειες έχουν ήδη αγοράσει ακίνητα στο χωριό. Οι επενδύσεις είναι επίσης κατάλληλα. Το ποσοστό είναι σε θέση να διαπραγματευτεί!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB