Πώληση Μονοκατοικία, Orfu, Baranya, Ουγγαρία, Fo Street

Πώληση - Cod. 23302

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Ουγγρική ακίνητο (150m ²) με ένα τεράστιο κήπο (4400m ²) και μια μοναδική, εξαιρετική θέα. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο χωριό που ονομάζεται Banos, επωφελούνται από την ελεύθερη πρόσβαση σε μια πολύ δημοφιλής προορισμός διακοπών, Orfu. Ιδανικό για οικογενειακές διακοπές ή το σπίτι, αλλά είναι ιδανικό για επένδυση, καθώς και (εξαιρετική τοποθεσία για μεγάλες εκδηλώσεις, όπως γάμους).
Ήσυχο, ήσυχο περιβάλλον, με εύκολη πρόσβαση σε πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες όπως ιππασία, ψάρεμα, ποδηλασία, πεζοπορία, σπηλαιολογία, ιστιοπλοΐα, wind-surfing.

Το ισόγειο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι (με ένα μοναδικό, ανοιχτό μπάνιο), μεγάλη κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, ξεχωριστή τουαλέτα και 2 βοηθητικοί χώροι.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα διπλό, ένα διπλό υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο (με ντους).

Χαρακτηριστικά:
θέρμανση φυσικού αερίου και κλιματισμού
ηλεκτρική συρόμενη πόρτα μπροστά
σύστημα συναγερμού
δορυφορική ή καλωδιακή τηλεόραση
ευρυζωνική σύνδεση οπτικών ινών

Ο οικισμός της Orfu βρίσκεται σε Baranya νομού, την Ουγγαρία και είναι ένα πολύ γνωστό θέρετρο αναψυχής. Κυριότερα αξιοθέατα της είναι 3 τεχνητές λίμνες όπου οι άνθρωποι μπορούν να πάτε για κολύμπι, ψάρεμα, ιστιοπλοΐα, wind-surfing, κωπηλασία, κανό, καγιάκ. Εκτός από τις λίμνες υπάρχει ένα υδάτινο πάρκο, καθώς και.
Είναι επίσης περιβάλλεται από τα βουνά και τα πάρκα, όπου οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πεζοπορία, ποδηλασία, πεζοπορία, σπηλαιολογία, το κυνήγι ή ακόμη και ιππασία.
Το χωριό είναι επίσης πολύ κοντά στο PECS (μόλις 2 ώρες μακριά από τη Βουδαπέστη, την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας), η οποία είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Ουγγαρίας, που βρίσκεται στις πλαγιές των βουνών Mecsek στο νότιο-δυτικό τμήμα της χώρας, κοντά στην κεντρική του στα σύνορα με την Κροατία. Είναι το διοικητικό και οικονομικό κέντρο του νομού Baranya.
Η πόλη έγινε μια παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO το 2000 και επιλέχθηκε να είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης μοιράζονται τον τίτλο το 2010.
Μετά την παραλαβή του τίτλου μείζονα ανανέωση που ξεκίνησε στην πόλη (ανανεωμένη δημόσιους χώρους, δρόμους, πλατείες και τις γειτονιές, τα νέα πολιτιστικά κέντρα, μια αίθουσα συναυλιών, μια νέα βιβλιοθήκη και το κέντρο και η πολιτιστική συνοικία έχουν σχεδιαστεί). Είναι γνωστή για τα μουσεία της, την πλούσια καλλιτεχνική ζωή, καλλιτέχνες και φεστιβάλ.

Τιμή: £ 80.000 / € 99.000

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB