Πώληση Μονοκατοικία, Tés, Veszprém, Ουγγαρία, Felszabadulás út 96

Πώληση - Cod. 29420

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 35000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Μια μαγευτική ιδιοκτησία στα βουνά Bakony, βόρεια της λίμνης Μπάλατον είναι για άμεση πώληση από τον ιδιοκτήτη. Το κτίριο 590m2 είναι σε άριστη κατάσταση. Η 35000m2 οικόπεδο είναι καλά διατηρημένο και απαλλαγμένα από οποιεσδήποτε χημικές ουσίες ή ρύπους για να σας παρέχει με ένα μακρύ, χωρίς άγχος και υγιή ζωή. Το ακίνητο έρχεται με όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Το οικόπεδο χρησιμοποιείται σήμερα ως ένα βιολογικό αγρόκτημα με οπωροφόρα δέντρα και ένα λιβάδι.
Το κτίριο περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα στον επάνω όροφο για τους σκοπούς του αγροτικού τουρισμού με 2 κουζίνες, 3 μπάνια, 4 μεγάλα δωμάτια για 4 άτομα το καθένα, καθώς και μια αίθουσα. Η σουίτα διαθέτει στο ισόγειο με μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με walk-in ντουλάπα, ένα μπάνιο με μπανιέρα και ντους και ένα επιπλέον δωμάτιο στον επάνω όροφο. Η σουίτα διαθέτει βεράντα με θέα στα γύρω δάση 700m2 από τα οποία ανήκει το ακίνητο.
Η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, αποθήκη και πλυσταριό και ένα βοηθητικό κτίσμα με κουζίνα, και μια λίμνη που περιβάλλεται από ιτιές. Παραδοσιακά στάβλοι για τα άλογα, τα πρόβατα, ένα περιφραγμένο δικαστήριο για τα πουλερικά, τα ρείθρα για τα σκυλιά. Το οικόπεδο είναι τετράγωνου σχήματος και πλήρως περιφραγμένη.
Το ακίνητο είναι 300 μέτρα από το χωριό και την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 87 χιλιόμετρα από τη Βουδαπέστη, 34 χιλιόμετρα από τη λίμνη Μπάλατον, 19 χλμ από Szekesfehervar, 24 χιλιόμετρα από το Veszprem, 8 χλμ από το Βαλπαρότα.
Ζητούμενη τιμή: EUR 239,000

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB