Πώληση Τριάρι, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Budapest, Garay utca

Πώληση - Cod. 30037

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 99 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

στο κέντρο της Βουδαπέστης της πόλης, πολύ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Keleti, αλλά ήσυχη δρόμο (street Garay) πωλείται μερικώς πλήρως ανακαινισμένο, μεγάλο πολιτικό χαρακτήρα, με θέα το πράσινο φως στο κέντρο της πόλης, 99nm επίπεδη (+ 104 IU γκαλερί στην πραγματικότητα).
Το διαμέρισμα μπορεί να διαχωριστεί ως εξής: 1.lakás: είσοδο, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, ξεχωριστή τουαλέτα και δύο υπνοδωμάτια, 2.lakás: σαλόνι, κουζίνα, τουαλέτα μπάνιο.
Το πρώτο διαμέρισμα είναι περίπου. 66 τμ, πλήρως ανακαινισμένο, πλαστικά παράθυρα, ντουλάπια στα οποία ενσωματωμένο στο φούρνο, εστίες και ψυγείο και φίλτρο νερού βρίσκεται. Η θέρμανση και ζεστό νερό με λέβητα συμπύκνωσης της Bosch, η οποία είναι εξαιρετικά αθόρυβος και οικονομικός. Αποτελείται από όλο το νερό, την ηλεκτρική καλωδίωση έχει αντικατασταθεί, καθώς και ο εκσυγχρονισμός των σωλήνων καλοριφέρ θέρμανσης τοποθετήθηκαν στην περίφραξη. Η πόρτα χώρισμα ανάμεσα στην πόρτα της κουζίνας και της τραπεζαρίας και ένα επιπλέον θερμομόνωση και ηχομόνωση δώσει την επίπεδη.
Το δεύτερο διαμέρισμα είναι πλήρης ανακαίνιση του πελάτη βασίζεται στην ιδέα της λήψης του έργου. Αλλά να σχηματιστεί μετά από το μπάνιο, τουαλέτα και μια μικρή κουζίνα ή μια ζωγραφική μπορεί να αυξηθεί κατά ενάμισι δωμάτια του προηγούμενου σπιτιού. Οι πόρτες και τα παράθυρα έχουν αντικατασταθεί.
Τα δύο διαμερίσματα ξεχωριστό μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, ξεχωριστή αερίου ώρες, ξεχωριστές πύλες τηλέφωνο.
Το ακίνητο είναι σήμερα καταλαμβάνονται ανά πάσα στιγμή να προχωρήσουμε.
κτηματομεσίτη, παρακαλώ μην μου τηλεφωνήσει!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB