Πώληση Οικόπεδο, Tamási, Tolna, Ουγγαρία, Kendergyár, Tolnanemedi, Tamási district, Tolna county, Hungary

Πώληση - Cod. 39708

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 14003 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

5701 m2 και 8302 m2, συνολικό βιομηχανικό οικόπεδο 14003 m2 προς πώληση με παλαιό κτίριο 100 m2 πρέπει να ανακαινιστεί ή να επισκευαστεί πριν χρησιμοποιηθεί. 40% πιθανή κατασκευή, υπάρχουσες υπηρεσίες (αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, αποχέτευση).
Τοποθεσία:
- Αυτή η γη βρίσκεται στο Kendergyár, Tolnanemedi, Tamási, στην κομητεία Tolna της Ουγγαρίας. Οι κοντινές πόλεις είναι Simontornya (7 χλμ.) Και Tamási (18 χλμ.)? Szekszárd (70χλμ.), Σιόφοκ (40χλμ.).
- Η γη είναι κοντά στον κεντρικό δρόμο 61 και στη σιδηροδρομική γραμμή Βουδαπέστη-Dombóvár-Pécs.
- Το κτήμα βρίσκεται στη σιδηροδρομική γραμμή Βουδαπέστη-Dombóvár-Pécs, 1χλμ. Από το σιδηροδρομικό σταθμό Tolnanémedi και περίπου 20χμ. Μακριά από τον αυτοκινητόδρομο M6 μέσω της οδού 61.
Κίνητρα:
Αυτή η γη βρίσκεται μακριά από την κατοικημένη περιοχή, επομένως είναι κατάλληλη για την ίδρυση εργοστασίων, βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Η τοπική αυτοδιοίκηση ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, παρέχοντας έτσι ευελιξία στην έκδοση άδειας λειτουργίας, καθώς και τους προεξοφλημένους φορολογικούς συντελεστές (χαμηλό φόρο εμπορίου) και τα άλλα εθνικά φορολογικά οφέλη για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε βιομηχανικούς τομείς. Είναι επίσης δυνατή η υποβολή αίτησης για κρατικές ενισχύσεις και επιδοτήσεις της ΕΕ. Οι ξένοι είναι ευπρόσδεκτοι να επενδύσουν σε αυτόν τον τομέα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB