Ενοικίαση Αγροτική επιχείρηση, Kismezőpuszta, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ουγγαρία, Kismezőpuszta, Hungary

Ενοικίαση - Cod. 38375

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 750000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Όμορφο εύφορο αγρόκτημα 75 στρεμμάτων και κτίρια τοποθετημένα κοντά στους πρόποδες του εθνικού πάρκου Bukk. Ο ιδιοκτήτης σχεδιάζει να συνταξιοδοτηθεί και θέλει να βρει έναν κατάλληλο αγοραστή / ενοικιαστή για αυτό το υπέροχο γόνιμο ακίνητο που έχει εξαιρετικά καλή φροντίδα και αναβάθμιση τα τελευταία 20 χρόνια. 2 Έτη διαθέσιμες μισθώσεις 7 ετών και 10 ετών

Ο ιδιοκτήτης σπίτι έχει 3 υπνοδωμάτια δύο λουτρά και είναι πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο. Όμορφη κεραμοσκεπή, ξύλινη σκελετή και πλακάκια σε όλη την έκταση. Το ακίνητο διαθέτει επιπλέον 4 μονάδες ενοικίασης πανζίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για Airbnb ή χρησιμοποιούνται για εκδρομές, πάρτι, γάμους ή επαγγελματικά συνέδρια το Σαββατοκύριακο. 6 μεγάλα κτίρια επικαιροποίησης περιβάλλουν την ιδιοκτησία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενσίρωση, βοοειδή, πουλερικά ή θερμοκήπια, καθώς και για εξοπλισμό. Αυτό είναι αγρόκτημα εργασίας με όλες τις άδειες.

Τα μονοπάτια αλόγων, πεζοπορίας και ράλι είναι στην ιδιοκτησία και επεκτείνονται σε μια επιπλέον έκταση 1000 εκταρίων του αγροκτήματος και στη συνέχεια εισέρχονται στο σύστημα πάρκων. Ενημερώθηκε ηλεκτρικό, αέριο και νερό σε όλα τα μεγάλα κτίρια.

Η ιδιοκτησία έχει δικό της βιομηχανικό ηλεκτρικό δεν χρειάζεται άδεια
Το ακίνητο διαθέτει δικό του αποχετευτικό δίκτυο χωρίς ανάγκη άδειας
Το ακίνητο διαθέτει δική του παροχή νερού

Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιομηχανικό πάρκο και έχει ζώνες για πολλαπλούς σκοπούς. Industrial Electric στο εργοτάξιο, καθώς και άδειες για μετατροπή σε ηλιακή ενέργεια.

Ο σταθμός ζύγισης του ελκυστήρα είναι στο εργοτάξιο για σιτηρά / βοοειδή / άμμο /

Όμορφη λίμνη για ψάρεμα, κολύμπι ή κανό.

Αμερικανική και ευρω-φιλική κοινότητα πολύ μεγάλο ασιατικό πληθυσμό σε κοντινή απόσταση ... εταιρική επιχείρηση ευπρόσδεκτη

Γόνιμες εκτάσεις για μεγάλη ποικιλία καλλιεργειών καθώς και σταφύλια και οπωροφόρα δέντρα. Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα βοοειδών εδώ και πολλά χρόνια και διαθέτει ένα δίκτυο περίφραξης που είναι έτοιμο για χρήση από την πρώτη μέρα. Εξαιρετική αποχέτευση και ρέματα βρίσκονται σε ιδιοκτησία.

Ο αγοραστής αυτού του ακινήτου θα έχει δικαίωμα πρώτης άρνησης όταν τα επιπλέον 1000 εκτάρια γης θα είναι διαθέσιμα στους επόμενους 24 μήνες. Πρόσθετη γεωργική γη μπορεί να μισθωθεί.

Ο ιδιοκτήτης είναι στο χώρο του ξενοδοχείου, επομένως σταματήστε ανά πάσα στιγμή για μεσημεριανό γεύμα και για να δείτε το ακίνητο όταν είναι διαθέσιμο.

10 εκτάρια καθώς και όλα τα κτίρια, ιδιοκτήτες σπιτιών, ενοικιαζόμενες μονάδες μπορούν επίσης να μισθωθούν βραχυπρόθεσμα για περίοδο 2 ή 7 ετών πριν από την προσθήκη της πρόσθετης γης. Η τιμή θα ανέρχεται σε 4000,00 ευρώ (4000,00 €) ανά μήνα. Αυτό θα έδινε επίσης στον μισθωτή το δικαίωμα πρώτης άρνησης όταν θα διατεθεί η ενοικίαση ή η αγορά οποιασδήποτε άλλης πρόσθετης γης γύρω από το αγρόκτημα / βιομηχανικό πάρκο

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB