Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Érd, Pest, Ουγγαρία, Daróczi utca 41

Πώληση - Cod. 34869

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 1185 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 1

Δραστηριότητα πώλησης στο χώρο που συχνάζουν στο Érd λόγω της αλλαγής, με περίφημη πελατεία που παρέχει, το συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων που σήμερα είναι σύνθετο με διαμερίσματα (6db), nand auto πλύσιμο, σέρβις, διόρθωση αμαξώματος, στίλβωση, καουτσούκ.
Οι υπηρεσίες αυτοκινήτων και η αυτόματη πλύση συνολικά 5 τεμαχίων βρίσκει δουλειά, αυτό που είναι κατάλληλο για τη διαμόρφωση των γραφείων άριστα ομοιόμορφα, τα διαμερίσματα όλα ηχητικά, έτσι οι δραστηριότητες που επιδιώκονται στο οργανικό σημαίνει κάθε είδους ενοχλητικό παράγοντα!
Ένα κομμάτι βρίσκει μια δουλειά δίπλα σε μια υπηρεσία που μια σκάλα συνδέει το εργαστήριο με ένα κομμάτι, ένα διακεκριμένο για το οποίο ευχαριστώ μπορεί να ειπωθεί στις συνθήκες του, επίσης, σε έναν στόχο με πολλές πλευρές που ισχύουν, μια πισίνα κήπου με ένα επιβλητικό μέγεθος ανήκει αυτό το ακίνητο και ένα ιδιωτικό τμήμα αυλή!
Το ακίνητο τα 4 διαμερίσματα και ο μηχανολόγος χτίστηκαν στο εργαστήριο του 2007 συλλογικά 755,88 nms, και το σύνολο του φθινοπώρου κοινής ωφέλειας, το βιομηχανικό ρεύμα, τα επίπεδα κλιματισμού εν μέρει.
Ένα ακίνητο με μια χρήσιμη επιφάνεια 378,88 nm χτίστηκε συνεχώς με παρόμοιες λειτουργίες το 2010, ό, τι 2 κομμάτια υπηρεσίας είναι θέση 1 κομμάτι χειροκίνητα autóbeing πλύσιμο 1db μπουφέ και 2db αποτελείται από μια επίπεδη καρδιά δραστηριότητας εδώ έρχονται σε αυτό: χειροκίνητο αυτόματο πλύσιμο, σέρβις, διόρθωση αμαξώματος, στίλβωση, υπηρεσία από καουτσούκ. , πλήρες δημόσιο βοηθητικό φθινόπωρο, βιομηχανικό ρεύμα, εν μέρει κλιματισμό.
Οι θέσεις εξυπηρέτησης κάνουν την υποδοχή των φορτηγών, των φορτηγών, των 2 κτιρίων δυνατά συλλογικά 5δμ θέση είναι στη διάθεση της υπηρεσίας ό, τι είναι κατάλληλο για τη λήψη σε 10 κομμάτια προσώπου με μεγαλύτερο μέγεθος ή μικρό φορτηγό ακόμη και ταυτόχρονα, εξυπηρέτηση σε όλες τις σχεδόν πλήρους μήκους θέσεων μηχανικός που χτίζονταν με ορυχεία + 2 τεμάχια αυτοκινήτων με θέση να πλένουν + 1 κομμάτι που ενεργούσε με ένα μπουφέ απαιτητικό!
Εξυπηρέτηση των μεγεθών των θέσεων και του εργαστηρίου, ακόμη και στις τοπικές σχέσεις, μοναδικές, δίπλα σε ξεχωριστές συνθήκες, η συνοδεία συνοδεύεται, το στιλβωμένο και στιλβωμένο δάπεδο και οι συγκαλυμμένοι πλευρικοί τοίχοι κάνουν την υπηρεσία ακόμη και υψηλών προδιαγραφών δυνατή στα υψόμετρα των 3 μέτρων! Τα τοιχώματα των 2db αυτοκόλλητων που κάνουν το πλύσιμο σε ένα ανώτατο όριο και γυαλισμένο δάπεδο γυαλισμένο ομοίως είναι στη διάθεσή τους!
Τα κτίρια είναι κατάλληλα για οποιεσδήποτε άλλες δραστηριότητες άριστα, αυτό M7-από έναν αυτοκινητόδρομο συνολικά 3 χιλιόμετρα που κείται ακίνητα και η συχνή θέση σε όλους τους στόχους να ικανοποιεί μια δέσμευση!


Ποιος κτίζει με πολλά επιπλέον κτίρια! Pl. περισσότερα εκατομμύρια συστήματα κάμερας forint, σύστημα προειδοποίησης, διαδίκτυο, κουρτίνα κορδέλα, πάτωμα, σε ενσωματωμένο ντουλάπι ντουλάπι.

Είναι δυνατή η συμπερίληψη ακινήτου ή μηχανοκίνητου οχήματος.

Μια επιχείρηση και το εργαστήριο μπορούν να αγοραστούν μαζί με εξοπλισμό με το ακίνητο σύμφωνα με μια απαίτηση!
Ενδεχομένως σε μια μεγάλη απόσταση ενοικιάσετε το πλήρες συνεργείο συνεργείου!
Στέλνω πρόσθετες φωτογραφίες σε ένα αίτημα!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB