Πώληση Αγροικία, Dombovar, Baranya, Ουγγαρία, Petöfi utca 42

Πώληση - Cod. 37460

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 4006 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Ιδιωτική πώληση από τον ιδιοκτήτη! Όμορφο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι με 4.000μ²! Αμέσως δωρεάν και έτοιμο για συλλογή! Κοντά στο ιαματικό λουτρό Gunaras Dombóvár. Υπάρχει μια μεγάλη διατηρημένη ιδιοκτησία λειμώνων, αρκετά σταθερά κτίρια, ένας μεγάλος αχυρώνας με γκαράζ. Το σπίτι είναι χτισμένο στη Σουαβία ακόμα εκείνη τη στιγμή από τους Γερμανούς, στο χωριό εξακολουθούν να υπάρχουν Ουγγρικά γερμανικά Σουαβία και επίσης πολλοί Γερμανοί ομιλητές ζουν εδώ. Για 34.500 ευρώ πουλάμε το ακίνητό μας. Είναι έξω από την πόλη Dombóvár και πολύ κοντά, ο τόπος έχει μια πολύ καλή υποδομή και το σπίτι είναι ακόμα πολύ ήσυχο σε έναν παράδρομο και αδιέξοδο, η φύση εδώ είναι όμορφη και εδώ είναι ένας πολύ καλός αέρας.

Το σπίτι διαθέτει 90 τ.μ. 2 δωμάτια, 1 μπάνιο με ντους και τουαλέτα, μεγάλη κουζίνα με τραπεζαρία, 2 αποθήκες. Υπάρχει επίσης ένα κελάρι όπου το καλοκαίρι είναι πολύ δροσερό. Υπάρχουν χοίροι / αίγες, κοτέτσι, άλογα / καΐκια, ένας μεγάλος αχυρώνας με γκαράζ. Όλοι οι στάβλοι είναι σε στερεά πολύ στερεά κατάσταση Στερεά και παχιά με τούβλα και φυσικά όλα είναι στεγνά και καθαρά. Έχετε πολλή αποθήκευση / αποθήκευση και επίσης πολλές δυνατότητες για την επέκταση των εξωτερικών χώρων στον άλλο χώρο διαβίωσης.
Ο κήπος είναι καλά συντηρημένος, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος χλοοτάπητας, είναι επίσης ιδανικό για αυτο-catering και επίσης να κρατήσει τα άλογα. Το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως από τον πυρήνα και πήρε και μια νέα οροφή. Έχει τελείως καινούργια πατώματα, πρόσφατα πλακάκια, εγκαταστάθηκαν νέα πλαστικά παράθυρα, ανανεώθηκε ολόκληρη η ηλεκτρική εγκατάσταση και οι σωλήνες νερού. Ένα νέο σύστημα κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάθηκε στο σπίτι και σε κάθε δωμάτιο εγκαταστάθηκαν νέα θερμαντικά σώματα, το σύστημα συμπληρώθηκε πρόσφατα από εμπειρογνώμονες με αντιψυκτικό.

3 ιαματικά λουτρά βρίσκονται πολύ κοντά στο σπίτι. Το πιο γνωστό και μεγαλύτερο ιαματικό λουτρό είναι εδώ στο Dombóvár. Υπάρχουν όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας και πολλές λίμνες αλιείας. Η όμορφη πόλη του Kaposvár δεν απέχει πολύ από το σπίτι.

Το ακίνητο έχει πάνω από 4.000 τ.μ., είναι κατάλληλο για αυτο-τροφοδοσία, και να κρατήσει τα ζώα οποιουδήποτε είδους, όπως. Πρόβατα ή άλογα. Εάν δεν θέλετε να φροντίσετε μόνοι σας το ακίνητο, μπορείτε επίσης να το μισθώσετε και στη συνέχεια δεν έχετε τίποτα να κάνετε μόνοι σας. Πρόκειται για οικιστική ιδιοκτησία, αυλή και αγροτικά κτίρια, μπορεί να αγοραστεί αμέσως και χωρίς αναμονή. Ο κήπος με τη μεγάλη χλοώδη περιοχή είναι εντελώς ισόγειο και έτσι εύκολα προσβάσιμος για ηλικιωμένους και είναι εύκολο να καθαριστεί και να κοπεί εύκολα με ένα χλοοκοπτικό.

Οι ακόλουθες πόλεις βρίσκονται στο σπίτι: Dombóvár (θερμική πόλη), Kaposvár, Pécs (Fünfkirchen) είναι κάτω από το σπίτι. Τα ιαματικά λουτρά Igal και Tamasi βρίσκονται κοντά. Το Βαγδάτο απέχει περίπου 60χλμ.

Το Schwabenhaus είναι στην περιοχή του ουγγρικού γερμανικού πληθυσμού, εκεί είναι πολύ όμορφο, το κλίμα είναι το πιο όμορφο και πιο ζεστό στην Ουγγαρία, εδώ είναι οι περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας στην Ουγγαρία. Υπάρχει γρήγορο internet και γερμανική τηλεόραση στην πόλη. Οι γείτονες είναι πολύ φιλικοί, εξυπηρετικοί και ήσυχοι!

Το χειμώνα, το σπίτι διατηρεί τη θερμότητα πολύ καλά, καθώς έχει πολύ πυκνούς στερεούς τοίχους και είναι καλά μονωμένο, η κεντρική θέρμανση είναι πολύ ενεργειακά αποδοτική και οικονομική. Το ζεστό καλοκαίρι παραμένει δροσερό στο σπίτι λόγω των χοντρών τοίχων, έτσι ώστε να έχετε πάντα ένα πολύ καλό κλίμα στο σπίτι.

Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην πόλη και υπάρχουν όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε, πολλά εστιατόρια, γερμανικά σχολεία και εκπαιδευτικά κέντρα, καταστήματα DIY όπως το Obi. Σούπερ μάρκετ όπως Lidl, Aldi, Penny, Spar κλπ. Στο καλά διατηρημένο μέρος υπάρχει ιατρός, εκκλησία, σιδηροδρομικός σταθμός, καταστήματα και καταστήματα.

Είμαστε Γερμανός και ιδιοκτήτης, το σπίτι είναι δωρεάν και άδειο. Όλα είναι νέα, πολύ καθαρά και αμέσως δωρεάν! Πωλείται ιδιωτικά και χωρίς προμήθεια.

Στην αγορά ενός γερμανόφωνου δικηγόρου, όλες οι μεταφορές, οι επαφές με εργαζόμενους όπως οι επιστάτες κ.λπ., είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB