Πώληση Βίλα, Balaton, Veszprém, Ουγγαρία, Pécsely

Πώληση - Cod. 23027

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 310 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 2

Θα ήθελα να πώληση ένα καταπληκτικό σπίτι και η γη που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Plattensee της περιοχής που ονομάζεται Balatonfelvidék, στη λεκάνη της Pecsely.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ YOUTUBE!

Το μικρό και όμορφο χωριό της Pecsely 600 κατοίκους, βρίσκεται στην βόρεια ακτή της λίμνης Balaton / Plattensee στο κάτω μέρος των όμορφους αμπελώνες της Balatonfelvidék. Pecsely απέχει 5 χλμ. από την ίδια την Plattensee, και 10 χλμ. από το Balatonfüred, βόρεια από Tihany.
Σε έναν χώρο 813m2 γης υπάρχουν 3 κτίρια τα οποία σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα Endre Szűcs, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας των οργανικών κτίρια στην περιοχή της Balatonfelvidék. Η κύρια κατοικία είναι 2 ορόφους που ζουν-μονοκατοικία 310 τετραγωνικών μέτρων. Το σπίτι σχεδιάστηκε σύμφωνα με υψηλά αισθητικά πρότυπα, την ίδια στιγμή που είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το τμήμα streetward του σπιτιού ήταν αρχικά το κατάστημα σιδεράς του χωριού κατά τον 19ο αιώνα. Σύμφωνα με προφορικές παραδόσεις, η κακή φήμη highwayman ονομάζεται Sobri Joska είχε επίσης τα άλογα του shoed εδώ. Εκτός από την κύρια κατοικία, οι ακόλουθες περαιτέρω κτίρια ανήκουν στην ακίνητη περιουσία: μπάρμπεκιου στον κήπο και κοινωνικό χώρο, το καλοκαίρι κουζίνα, ένα κελάρι κρασιού με ένα μικρό σημείο οινοποσία και το τρίτο κεντρικό κτίριο είναι ένα σπίτι κατάστημα για την κατάθεση εργαλεία και οχήματα της γεωργίας . Ή λίστα είναι μια επιλογή για την πώληση του γειτονικού οικοπέδου, το οποίο η περιοχή είναι cca 9 000 τετραγωνικών μέτρων (που δεν περιλαμβάνει αυτή την καταχώριση) άλλων κτιρίων μπορεί να τοποθετηθεί εκτός από τα υπάρχοντα κτίρια 3, δεδομένου ότι το έδαφος-οικόπεδο είναι περικυκλωμένο από 3 δρόμους που παρέχουν προσβασιμότητας. Το ακίνητο παρέχεται με πλήρη δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Η αποστράγγιση συνδέεται στην κοινή δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας του χωριού Pecsely. Ηλεκτρική ενέργεια διεξάγεται από το δρόμο είναι 3 φάσεις, το νερό και το αέριο συνδέονται. Υπάρχει, επίσης, ένας οδηγός και εντός του κτήματος το οποίο προσφέρει εξαιρετικά οικονομικές δυνατότητες άρδευσης.
Το μέγεθος του κυρίως κτιρίου, του ζωντανού σπιτιού είναι 310 πλήρως αξιοποιήσιμο τετραγωνικών μέτρων. Από το ισόγειο του 3 σκάλα οδηγεί στον 2ο όροφο. Το παρουσίασε κάτοψη δείχνει ότι υπάρχουν 9 δωμάτια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια, ξεχωριστή τουαλέτα και 2 στοές. Το σπίτι χτίστηκε της σύγχρονης furring κεραμίδι που είναι εν μέρει διακοσμημένα με πέτρα κάλυψη. Το ανώτατο όριο είναι ένα παραδοσιακό ραβδώσεις ανώτατο όριο: το ξύλινο πάτωμα λωρίδα των 2ος όροφος καθορίζει κατά ξύλινες τραβέρσες. Η ξύλινη κατασκευή της οροφής διεξήχθη από ειδικούς οι εργασίες ξυλουργός και είναι κατασκευασμένο από πεύκο Borov. Η οροφή καλύπτεται από καλάμια της λίμνης Μπάλατον από 35 cm πάχος. Η παραδοσιακή αχυρένια στέγη αποκαταστάθηκε πρόσφατα. Στην εσωτερική επιφάνεια της στέγης υπάρχει σύγχρονη θερμότητα απόδειξη υστέρηση και γυψοσανίδα καλύπτεται με καλάμι επικάλυψης, αυτό είναι ορατό στις φωτογραφίες. Η επίστρωση δαπέδου στις χώρους διαβίωσης είναι ξύλινο πάτωμα ταινία, στους διαδρόμους, στα μπάνια, στην τουαλέτα και στη βεράντα είναι ρουστίκ πλακάκια δαπέδου από κεραμικά. Το ζεστό νερό παρέχεται από 2 λέβητες αερίου τύπου Vaillant, η θέρμανση είναι από τα θερμαντικά σώματα. Η κουζίνα και η παλαιά σόμπα κεραμίδι λειτουργούν επίσης, είναι σε θέση να παράγουν θερμότητα τις κρύες μέρες του χειμώνα, εκτός από την ευχάριστη ατμόσφαιρα που παρέχουν. Η παρούσα έπιπλα των σπιτιών είναι επίσης προς πώληση, η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Ελπίζω να ξύπνησε το ενδιαφέρον σας και θα δείτε και την ταινία, για αυτό το συγκρότημα ακινήτων,

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB