Πώληση Βίλα, Magyaralmás, Fejér, Ουγγαρία, Fő utca

Πώληση - Cod. 40226

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 137 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: laminatgolv, golvpl

Βίλα προς πώληση 1 χλμ. Από Székesfehérvár
Διώροφη μονοκατοικία προς πώληση στο Μαγαγιάλμας, 1 χλμ. Από το Székesfehérvár, με καθαρό 137 τ.μ. Το 1986 το σπίτι ήταν χτισμένο από τούβλο (HB 38) με πλακάκια στέγης Terranova με ευγενή αναπνοή και πίσσα στην κορυφή της πλάκας. Στο ισόγειο υπάρχει σαλόνι, κουζίνα με θάλαμο, τραπεζαρία και μπάνιο με ντους, ξεχωριστή τουαλέτα με νεροχύτη (διαφορετική από την κάτοψη), λεβητοστάσιο και γκαράζ. Επί του παρόντος, το γκαράζ χρησιμεύει ως δωμάτιο χόμπι και δωμάτιο πλυντηρίων. Κάτω από τις σκάλες υπάρχει μια μικρή κλειστή αποθήκη. Στον επάνω όροφο υπάρχουν 2 πλήρη και 2 μισά δωμάτια (υπνοδωμάτια) και ένα μπάνιο με τουαλέτα. Τα δωμάτια έχουν δάπεδο από laminate, ενώ η άλλη επιφάνεια έχει πλακάκια δαπέδου. Μερικά από τα έπιπλα προσαρμοσμένα στα υπνοδωμάτια (δεν είναι ενσωματωμένα απευθείας) - πηγαίνουν στην τιμή (μπορεί να σταλεί φωτογραφία).
Η θέρμανση παρέχεται από λέβητα αερίου (και επιπλέον υπάρχει και λέβητας). Το ζεστό νερό προέρχεται από το λέβητα. Ρολά αλουμινίου στα παράθυρα, κουνουπιέρες, εξωτερική σκίαση στους φεγγίτες.
Το οικόπεδο είναι 958 τμ. Το πίσω μισό του κήπου είναι γρασίδι και μια σειρά από επιτραπέζια σταφύλια, ο μπροστινός κήπος είναι λουλουδάτος, πίσω από το σπίτι είναι ένα λιγότερο ανοιχτό αίθριο κάτω από ένα μεγάλο βέλος και ένα ξινό κεράσι. Στην αυλή υπάρχει υπόστεγο κήπου 25 τμ.
Η βίλα είναι κινητή / χρήσιμη, αλλά συνιστάται να ανακαινίσετε τουλάχιστον τα μπάνια και την τουαλέτα, καθώς και το εσωτερικό γκαράζ!
Η στάση του λεωφορείου απέχει 250 μέτρα.
Υπάρχουν περίπου 1500 μετανάστες που ζουν στο χωριό, το οποίο απέχει μόλις 1,6χλμ. Από το Székesfehérvár. Το χωριό διαθέτει νηπιαγωγείο / προσχολικό και σχολείο 6 τάξεων, αθλητικό χώρο, βιβλιοθήκη, σπίτι χωριού, κέντρο υγείας με γενικούς ιατρούς και οδοντιάτρους και φαρμακείο. Υπάρχει επίσης ένα παντοπωλείο (παρόμοιο με ένα μικρότερο ICA) και σε μερικές ημέρες ένα κατάστημα με κρέας. Τρεις φορές την εβδομάδα έρχεται ένα αυτοκίνητο αρτοποιίας που πουλά φρέσκα προϊόντα αρτοποιίας. Το χωριό διαθέτει ένα πολύ γνωστό προϊόν: ένα σκληρό τυρί σε διεθνές επίπεδο (Práter) που μπορεί να αγοραστεί π.χ. από κινητά οχήματα πωλήσεων στο μανάβικο του χωριού.
Το Székesfehérvár (γνωστό και ως Alba Regia) είναι η μεγαλύτερη πόλη του νομού. Μία από τις πρωτεύουσες του μεσαιωνικού ουγγρικού βασιλείου (πόλη των βασιλέων) με μια διεθνώς γνωστή μπαρόκ παλιά πόλη. Μία από τις πιο ανεπτυγμένες πόλεις της Ουγγαρίας με έντονη αθλητική και πολιτιστική ζωή. https://turizmus.szekesfehervar.hu/start/index/lang/el
Η πόλη βρίσκεται μεταξύ της Βουδαπέστης και της λίμνης Balaton και πολύ κοντά στη λίμνη Velence. Βουδαπέστη - Székesfehérvár είναι περίπου 45 λεπτά με τακτική κίνηση στον αυτοκινητόδρομο.

Το Magyaralmás βρίσκεται μεταξύ Székesfehérvár και Mór. Το Mór είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στο Fejér County Council και βρίσκεται μεταξύ δύο βουνών Vértes και Bakony. Είναι μια παλιά πόλη που παράγει κρασί, το κέντρο της εθνικά φημισμένης περιοχής κρασιού του Mór.
https://mor.hu/ καλωσορίσατε
Το Mór διαθέτει επίσης λουτρό, κέντρο υγείας και μικρότερο νοσοκομείο. Στο Székesfehérvár υπάρχει το λόγχη νοσοκομείο.
Ο πωλητής είναι Σουηδόφωνος Ούγγρος (εργάστηκε προηγουμένως στη Σουηδία) - μπορείτε σίγουρα να επικοινωνήσετε μέσω email ή απευθείας τηλεφωνικώς μετά τις 15:30 τις καθημερινές (εκτός Τρίτης) και όλο το Σαββατοκύριακο. Αργότερα μπορεί ευχαρίστως να βοηθήσει στη γραφειοκρατία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB