Πώληση Βίλα, Rezi, Zala, Ουγγαρία, 01

Πώληση - Cod. 23023

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 2200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Πώληση, η παγκοσμίου φήμης λουτρόπολη είναι γνωστή Hévíz 4, 7 χλμ. από Keszthely Rezi στις διακοπές πριν από μερικά χρόνια, η οποία ανακηρύχθηκε belterületté.
Το διώροφο κτίριο, στην κουζίνα και το πάτημα ενός σπιτιού, ο όροφος ανοίγει σε έδαφος pince.A έχει δύο δωμάτια van.Az στο σύνολό τούβλο κτίριο πίσω από το σπίτι είναι μια πολύ καλή állapotban.A πέρυσι ξυλείας ενσωματωμένη αποθήκευση, ένα φορτηγό τουαλέτα. σχηματίζεται Az μπορείτε να χτίσει κτίρια, αλλά και το άνω τμήμα μπορεί να λυθεί, διότι μπορεί να υποβάλει αίτηση για άδεια οικοδομής.
Το 2.200 τετραγωνικών μέτρων οικόπεδο αμμώδες έδαφος στο νότο, το ήμισυ στο 90% σταφύλια Riesling, δαμάσκηνα, από την άλλη, ένα μέσο έτος, 1.300 λίτρα κρασί που χρησιμοποιείται για να φυτευτεί από την άλλη πλευρά πρώτης κατηγορίας της χώρας minőségben.A τρεις χρόνια πριν από το φετινό βερίκοκα terem.A σπίτι με οπωροφόρα δέντρα Αβάνα είναι επίσης εξαιρετικές ποικιλίες: μήλο, Williams, κεράσια μεγαλόφθαλμο, ροδάκινα, δαμάσκηνα, ξηροί καρποί.
Το νερό, η ηλεκτρική ενέργεια είναι vezetve.Továbbá είναι μια δεξαμενή.
Μπορεί επίσης να ζουν καλά.
Αν κάποιος θα estleg σκοπό που θέλετε να περάσετε το χρόνο μέσα σε λίγες εβδομάδες και δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθεί σοβαρά με τη φροντίδα της χώρας, μπορεί να είναι ένα αξιόπιστο ημέρα με 100 παίκτες να βοηθήσουν.
Γείτονες: ένας Γερμανός γιατρός και το Σαν Φρανσίσκο, üzlettulajdonos.Teljesen χαλαρό περιβάλλον.

.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB