Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Biatorbágy, Pest, Ουγγαρία, Biatorbágy, Hungary

Πώληση - Cod. 29829

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 7500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Πανοραμική Croft 7500m2 με μια ανανεωμένη Σπίτι προς πώληση στην Biatorbágy! Ένα ήσυχο μέρος ακριβώς στη μέση της φύσης, δίπλα στο Nyakas-πέτρα και ένα τεράστιο δάσος (όπως μπορείτε να δείτε εδώ ή εδώ), ακόμη και πολύ κοντά στη Βουδαπέστη.

Το σπίτι έχει δύο ορόφους. Στο έδαφος υπάρχει μια μεγάλη κουζίνα, ένα πανοραμικό σαλόνι και αίθουσα εργασίας. Ο επάνω όροφος έχει δύο badrooms και ένα μεγαλύτερο κοινωνικό δωμάτιο. Ένα 21m2 βεράντα με πανοραμική θέα επίσης διαθέσιμα στον πάνω όροφο.

Υπάρχουν κελάρια για τον τόπο, και κάτω από το σπίτι και δύο οινοποιεία σε κοντινή απόσταση. Υπάρχουν αποθήκες, ρείθρα σκυλιών, Pavilon με θέα στις λίμνες της Bia και μια λεκάνη Zsámbék.

Το ακίνητο είναι pefect για το άλογο-φύλαξη και κάθε είδους στρατόπεδα! Η Nyakas-πέτρα και το δάσος γύρω από το σπίτι παρέχουν ωραία βόλτες με το άλογο, αλλά με ποδήλατο και με τα πόδια, καθώς και.

Το μέρος είναι ιδανικό επιλογή σε όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν σε ένα ήσυχο μέρος της φύσης, αλλά χρειάζεται μια γρήγορη επιλογή για να φροντίσει σχετικά με επιχειρηματικές ή προσωπικές υποθέσεις, όπως η City είναι 10 λεπτά, και η Βουδαπέστη είναι 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Τιμή: 94.900 ευρώ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB