Πώληση Γκαρσονιέρα, Hévíz, Zala, Ουγγαρία, Római u.

Πώληση - Cod. 30208

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 37 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: földszint

Πώληση Hévíz 37 τετραγωνικών μέτρων σε καλή κατάσταση, και ένα διαμέρισμα μισό-δωμάτιο με ανοιχτή κουζίνα. Τα δωμάτια έχουν laminate δάπεδα στα άλλα δωμάτια έχουν πλακάκια βρέθηκε. Η θέρμανση και ζεστό νερό παρέχεται μέσω ατομικών circulati. Το σπίτι είναι καθαρό και τακτοποιημένο κήπους. Το κτίριο είναι ήσυχη, επειδή οι κατοικίες χρησιμοποιούνται μόνο για το σκοπό των διακοπών. Δύο κομμάτια του συγκροτήματος τριώροφο σπίτι βρίσκεται. Παρέχεται χώρος στάθμευσης στην αυλή μπορεί να λυθεί στον τομέα της πρόσβασης στην ηλεκτρική πύλη. Η θερμική λίμνη είναι διαθέσιμη για δέκα λεπτά με τα πόδια.

Heviz:
Καταπράσινο περιβάλλον σας περιμένει στη μοναδική θερμική λίμνη. Η λίμνη περιβάλλεται από δασώδη γύρω πάρκα και η πόλη προστατεύεται χλωρίδα της υπόσχεση για απόλυτη χαλάρωση και την επούλωση. καθαρό αέρα του σπα και φιλική ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι που ζουν εδώ και φιλοξενία και να ενισχύσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα. Η λίμνη προσφέρει όλο το χρόνο, επειδή η θερμοκρασία του νερού δεν πέφτει κάτω από 22 ° C το χειμώνα και το καλοκαίρι φτάνει τους 38 ° C. Χάρη στις forrásbarlangból 410 λίτρα ανά δευτερόλεπτο έκρηξη της λίμνης κατά τη διάρκεια των τρεισήμισι ημέρες έχει αλλάξει εντελώς και ως εκ τούτου παραμένουν συνεχώς καθαρά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB