Πώληση Δυάρι, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Budapest II. Bem rakpart

Πώληση - Cod. 36824

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 106 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ BEM RAKPART ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.
Είναι επίσης μια μεγάλη ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Το διαμέρισμα είναι πολύ φωτεινό όλη την ημέρα. Μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα του Δούναβη, ακόμη και από το κρεβάτι σας. Το μπαλκόνι από το σαλόνι προσφέρει θέα στο Κοινοβούλιο και στο λόφο Gellér. Ένα από τα υπνοδωμάτια είναι προσβάσιμο από το καθιστικό, διαθέτει ντουλάπα, ντους και τουαλέτα με μπιντέ. Το άλλο μπάνιο είναι προσβάσιμο από το διάδρομο, διαθέτει μπανιέρα με υδρομασάζ, τουαλέτα και μπιντέ. Η άλλη κρεβατοκάμαρα είναι δωμάτιο χωριστά, μπορεί να είναι γραφείο, αλλά και για τους φιλοξενούμενους.
Η φωτεινή και μοντέρνα κουζίνα έχει τα δικά της παράθυρα έτσι ώστε να μπορεί να αερίζεται εύκολα. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με φούρνο, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και κεραμικές εστίες.
Όλα τα καλώδια και τα παράθυρα αντικαταστάθηκαν κατά την ανακαίνιση. Υπάρχει ένας ολοκαίνουριος λέβητας συμπύκνωσης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα με ένα ηλεκτρικό κλείστρο. Τα έπιπλα και οι λαμπτήρες είναι όλα ποιοτικά προϊόντα της Ιταλίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB