Πώληση Δυάρι, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Dessewffy Street

Πώληση - Cod. 38177

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 62 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Πλήρως ανακαινισμένο, κομψό αστικό διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης προς πώληση. Ευθεία από τον ιδιοκτήτη. Προσφέρουμε το ανακαινισμένο διαμέρισμα των 62 τ.μ., 3 υπνοδωματίων προς πώληση. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια περιοχή χαμηλής κυκλοφορίας στην οδό Dessewffy, μέσα σε μια συγκυριαρχία 17 κατοικιών μεταξύ του καθεδρικού ναού και της όπερας (δρόμος Andrássy και Bajcsy-Zsilinszky Boulevard). Αυτό παρέχει άριστες συγκοινωνιακές συνδέσεις, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τουριστικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς.
Χάρη στη θέση του δεύτερου ορόφου και τον προσανατολισμό και τη διαρρύθμιση μιας κατοικίας, ο ήλιος πάντα λάμπει σε τουλάχιστον ένα από τα δωμάτια, επομένως το σπίτι μας είναι πάντα φωτεινό και φιλόξενο, σε αντίθεση με παρόμοιο, το δικαστήριο που βλέπει στην κατοικία της πόλης. Η είσοδός μας είναι η τελευταία πόρτα των διαδρόμων στον επάνω όροφο, οπότε έχουμε και το δικό μας "μπαλκόνι" χωρίς να αποσπάμε την κίνηση από τους γείτονες.
Βγαίνουμε στο διαμέρισμα μέσω της κουζίνας-τραπεζαρίας, από όπου μπορούμε να φτάσουμε σε ένα μικρότερο υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι. Το μοντέρνο τζάκι στο σαλόνι παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις θέρμανσης κατά τη διάρκεια μετρίως ψυχρών περιόδων και είναι ένας πραγματικός lifter. Το καθιστικό οδηγεί σε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, από όπου μπορούμε να φτάσουμε στο bathrooom. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με θερμαινόμενα δάπεδα και θερμαντικά σώματα πετσετών.
Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση μηχανικά, η ανακαίνιση έγινε (νερό, αποχέτευση και ηλεκτρικές γραμμές είχαν αντικατασταθεί πλήρως, τοποθετήθηκε κεντρικό σύστημα θέρμανσης) πριν από λίγα χρόνια. Η καρδιά του συστήματος θέρμανσης είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος, συνδυασμένος κλιβάνων Junkers Euroline που παρέχει επίσης ζεστό νερό. Η επένδυση των δαπέδων έχει ανακαινιστεί και έχει γίνει και μερική αντικατάσταση θυρών και παραθύρων. Τα δωμάτια είναι λωρίδα δαπέδου ή πλακάκια. Σε κάθε δωμάτιο του διαμερίσματος υπάρχουν παράθυρα, ο εξαερισμός είναι φυσικός και τα δωμάτια είναι πολύ φωτεινά. Οι πόρτες και τα πλαίσια της πόρτας είναι μαζικές κατασκευές από μασίφ ξύλο. Η καλοκαιρινή θερμότητα γίνεται ανεκτή με κλιματισμό και χοντρά τοιχώματα από τούβλα από την πλάτη της ημέρας. Η κατανάλωση μετράται με μεμονωμένους μετρητές. Πληρώνουμε μόνο για την ηλεκτρική ενέργεια και το νερό που πραγματικά χρησιμοποιούμε. Το ζεστό νερό στην κουζίνα προέρχεται από μια δεξαμενή ζεστού νερού που κρύβεται κάτω από μια μονάδα.
Η οροφή του διαμερίσματος είναι ύψους 3,6 μέτρων. Έρχεται με ένα κελάρι της δικής μας στην συγκυριαρχία. Μια στεγνή αποθήκη με δυνατότητα κλειδώματος 8 τετραγωνικών μέτρων.
Τα κοινά έξοδα του διαμερίσματος κοστίζουν 183HUF / m2 / μήνα, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις δημόσιες δαπάνες (απομάκρυνση των αποβλήτων, καθαρισμός, κοινή εκπροσώπηση, ταμείο ανανέωσης κ.λπ.).
Μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζονται για την καθημερινή ζωή κοντά: εμπορικές εγκαταστάσεις, γιατροί, ταχυδρομείο, εγκαταστάσεις αναψυχής και αναψυχής, αλλά η εγγύτητα του τουριστικού κέντρου της πόλης αυξάνει επίσης τον αριθμό των επιλογών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB