Πώληση Μονοκατοικία, Battonya, Békés, Ουγγαρία, Vorosmarty 108

Πώληση - Cod. 38767

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4+
  • Όροφος: parchet, gresie

Πωλείται σπίτι με κήπο στο Battonya (30 km από το Arad) κοντά στο ιαματικό λουτρό σε μια πολύ ήσυχη περιοχή. Συνολική έκταση οικοπέδου: 1600 m2.

Το στερεό κτίριο (τοίχος από τούβλα 60 εκ.) Αποτελείται από μια εντοιχισμένη περιοχή 150 τ.μ. και αποτελείται από 8 δωμάτια: σαλόνι, ευρύχωρη κουζίνα, μεγάλη αποθήκη, υπνοδωμάτιο με γκαρνταρόμπα, σύγχρονο διπλό μπάνιο (με μπανιέρα + ντους, 2 νιπτήρες, 2 τουαλέτες), 2 μεγάλους διαδρόμους (ένα από τα 20nm), 2 καλυμμένες βεράντες. Η σοφίτα 100 τ.μ. με ξύλινη σφαίρα είναι ιδανική για αποθήκευση με μια ασπίδα σκόνης κάτω. Η αυλή διαθέτει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ιδανικά για αποθήκευση ή εργαστήριο.

Το σπίτι έχει ανακαινιστεί πρόσφατα - εσωτερικά / εξωτερικά τα οποία έχουν βαφεί, μονωμένες πόρτες / παράθυρα, ανακαινισμένο ηλεκτρικό δίκτυο και νέο υγειονομικό εξοπλισμό, πλακάκια δαπέδου, πλακάκια και πλακάκια δαπέδου. Πρόσβαση στο Internet και καλωδιακή τηλεόραση.
Ιδιοκτήτης (νέος) εκτυπωτής και πρόσβαση στο δίκτυο αποχέτευσης της πόλης.
Κεντρική θέρμανση με τσιπς και καλοριφέρ και κεραμοσκεπή με τζάκι.

2 όμορφα διαμορφωμένες αυλές με υπαίθριες επενδύσεις, κεραμικά πλακάκια ανθεκτικά στον παγετό, λουλούδια, λουλούδια και οπωροφόρα δέντρα, πεύκα και εξωτερικές βρύσες, αυλές που προσφέρουν τέλεια προστασία της ιδιωτικής ζωής και ασφάλειας με ψηλούς και συμπαγείς περιφράξεις. Κήπος με χόρτο και δέντρα.

Ευρεία πρόσβαση στο δρόμο και στο αυτοκίνητο (ερπυστριοφόρο).
Προσιτη τιμη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB