Πώληση Μονοκατοικία, Buda, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Budaliget

Πώληση - Cod. 33572

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 221 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

οι danubiohomes είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρουν στην αγορά αυτό το καλοφτιαγμένο οικογενειακό σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων, που βρίσκεται στην ιδιαίτερα επιθυμητή περιοχή Budaliget σε μια περιοχή II. Το ακίνητο έχει διατηρηθεί με αγάπη και ενημερώνεται από τον σημερινό πωλητή του με μεγάλες αίθουσες υποδοχής και ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Αυτό δεν πρέπει να χάσετε. Το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως τα τελευταία 2 χρόνια με τα ιταλικά πλακάκια στο σπίτι, τα γερμανικά είδη υγιεινής και την ενδοδαπέδια θέρμανση. Υπάρχει ένα φύλλο ασφαλείας στο πλάι των παραθύρων, καθώς και τα τζιπ ασφαλείας ABUS σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα, το σύστημα κάμερας στο σπίτι, η μύτη του φτερού. Το ακίνητο αποτελείται από ένα γενναιόδωρο σαλόνι που ρέει όμορφα πάνω στην καλοσχεδιασμένη κουζίνα / τραπεζαρία.

 
Η κουζίνα έχει άφθονο επιφάνεια και αποθηκευτικό χώρο και είναι σε καλή κατάσταση με ουδέτερη διακόσμηση. Η τραπεζαρία έχει αρκετό χώρο για ένα τραπέζι τραπεζαρίας 8 θέσεων. Η τραπεζαρία ανοίγει σε ένα υπέροχο ωδείο, το οποίο είναι ένας ιδανικός χώρος άνεσης και έχει θέα στον πίσω κήπο. Ο σημερινός πωλητής έχει εκτεταμένα επεκταθεί για να δημιουργήσει περαιτέρω χώρο διαβίωσης που είναι ένα μεγάλο σαλόνι, και ένα ξεχωριστό WC στον κάτω όροφο.

 

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία δίκλινα υπνοδωμάτια. Υπάρχουν βεράντες όπου έχετε πρόσβαση από τα υπνοδωμάτια. Το μπάνιο έχει ουδέτερη διακόσμηση με μπανιέρα και ντους.

  

Το μπάνιο είναι με ντους. Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται η μεγάλη βεράντα στον τελευταίο όροφο, καθώς και αίθουσα γραφείων και τουαλέτα.

  
Εξωτερικά: Υπάρχει μια θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό. Ο πίσω κήπος είναι κατά κύριο λόγο τοποθετημένος σε γκαζόν με ποώδη σύνορα, είναι εύκολο να διατηρηθεί. Υπάρχει πλευρική πρόσβαση στο γκαράζ με χώρο για 2 οχήματα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Tamas Csaki
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB