Πώληση Μονοκατοικία, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, Dozsa Gyorgy ut

Πώληση - Cod. 38907

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 3

Πολυτελής πολυτελέστατη οικογενειακή κατοικία προς πώληση με ευρύχωρους χώρους καθιστικού, 5 γενναιόδωρα υπνοδωμάτια, έναν καταπράσινο κήπο με θερμαινόμενη πισίνα και πολύ κοντά στο αμερικανικό σχολείο. - Το διεθνές αμερικανικό σχολείο ICSB απέχει 6 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Η τιμή περιλαμβάνει όλα τα έπιπλα, γλάστρες, τηγάνια και εργαλεία κήπου!

Το σπίτι βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις και αμέτρητες παραλίες στο κατώφλι του.
5 λεπτά από το M 0 και πολλαπλές διαδρομές στο κέντρο της Βουδαπέστης
Η στάση του λεωφορείου απέχει 100μ. Με το Móricz Zsigmond Körtér (M4) 30 λεπτά με το λεωφορείο.
Βουδαπέστη Highland Golf Club, γενικός ιατρός (γιατροί), φαρμακείο, ταχυδρομείο, Aldi, Lidl λίγα λεπτά μακριά.

Το εμπορικό κέντρο Campona απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και 10 λεπτά με λεωφορείο.

Αυτή η τριώροφη ιδιοκτησία προσφέρει ένα ευρύχωρο χώρο 325 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 1100 τ.μ. στην περιοχή XXII της Βουδαπέστης. Το σπίτι είναι ιδανικό ως οικογενειακή οικία πολλαπλών γενεών ή συνδυασμένη οικογενειακή κατοικία και γραφείο.

Στον τελευταίο όροφο υπάρχουν 3 μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια, ένα υπνοδωμάτιο και ένα ευρύχωρο μοντέρνο οικογενειακό μπάνιο. Το μεγάλο μεγάλο υπνοδωμάτιο διαθέτει πανοραμική θέα και εκτεταμένες ντουλάπες. Ο τελευταίος όροφος διαθέτει επίσης ξεχωριστή ντουλάπα, σάουνα, επιπλέον τουαλέτα και πλυντήριο.

Στο μεσαίο επίπεδο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα αμερικάνικου στιλ και τραπεζαρία από το πλάι και ανοίγει σε βεράντα 70 τ.μ. με πρόσβαση στον κήπο. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει επίσης ένας ξενώνας με ιδιωτικό μπάνιο και επιπλέον ξεχωριστή τουαλέτα.

Στο εκτεταμένο κάτω επίπεδο υπάρχουν 2 ξεχωριστά γκαράζ, μια καλοκαιρινή κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα γυμναστήριο, αποθήκη, τραπεζαρία και ένα εργαστήριο και πρόσβαση στον κήπο.

Ο πλούσιος ώριμος κήπος διαθέτει θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα, ιδιωτικό πηγάδι με πόσιμο νερό ποιότητας, αυτόματο σύστημα άρδευσης και είναι σχεδιασμένο για εύκολη συντήρηση.

Το σπίτι προσφέρει κάθε άνεση με ευρύχωρα δωμάτια και καλά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις και αποθήκη. Το σπίτι είναι πλήρως δικτυωμένο: όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, σύνδεση Ethernet (δίκτυο). Ένα εξωτερικό σύστημα κάμερας κλειστού κυκλώματος με ενσωματωμένο σύστημα εγγραφής HDD και ένα σύστημα συναγερμού

Αυτό το όμορφο σπίτι είναι ιδανικό για διασκέδαση και το κτίριο είναι ιδανικό ως οικογενειακό σπίτι πολλαπλών γενεών ή ως οικογενειακό σπίτι + γραφείο.

Μιλάμε μητρική αγγλικά + ουγγρικά

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB