Πώληση Μονοκατοικία, Csillaghegy, Óbuda, Ουγγαρία, 1038 Budapest, Mező u.21.

Πώληση - Cod. 31282

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 310 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ για άμεση πώληση από τον ιδιοκτήτη!
 
Στο βόρειο τμήμα της Βουδαπέστης, στα σύνορα της Csillaghegy-Békásmegyer-Ófalu, στους πρόποδες του βουνού Ρόκα, σε ένα ήρεμο περιβάλλον, προσφέρουμε προς πώληση ένα Α + οικογένειας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αρχοντικό με γεωμετρικά S, SOLAR CELL. έδαφος των δύο καταστημάτων, πέντε δωμάτια πολυτελείας σπίτι είναι 280μ2, συν ένα σπίτι 37 μ2 επισκέπτη με την αποθήκευση, και με μια περιοχή 1200 m2
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ
Το διώροφο σπίτι χτίστηκε το 1996 (ισόγειο και σοφίτα). Είναι περιτριγυρισμένο από σκεπαστή βεράντα, η μεγαλύτερη είναι 55m2 το οποίο εύκολα μπορεί να φιλοξενήσει οικογένεια και τη φιλία μέρη. Στο εσωτερικό υπάρχει στεγασμένο μικρότερο γκαράζ και επιπλέον υπάρχει ένας μεγάλος χώρος όπου μπορούν να τοποθετηθούν έως και τρία αυτοκίνητα. Στο πάρκο κήπο υπάρχει ένα αυτόματο σύστημα ποτίσματος που κερδίζει το νερό από ένα οδηγούνται καλά. Η ομορφιά του ευρύχωρο κήπο είναι 160 εκατοστά λίμνη βαθιά ψάρια, κατά μήκος του οποίου υπάρχει ένα μικρό brigde κινείται προς την κατεύθυνση του ξενώνα. Υπάρχει μια σχάρα στον κήπο εκεί, ακόμα μεγαλύτερη πισίνα επίσης εύκολα μπορεί να ρυθμιστεί. Ένα μικρότερο λαχανόκηπος έχει διαμορφωθεί στην μπροστινή αυλή, όπου όλα τα λαχανικά μπορούν να καλλιεργηθούν απαραίτητο στην κουζίνα.
Στο ισόγειο υπάρχει καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μεγάλο αμερικανικού τύπου κουζίνα με up-to-ημερομηνία μηχανές, ένα μπάνιο με ντους και τουαλέτα με δυνατότητα πλύσιμο των χεριών. Ο χώρος κάτω από την σκάλα χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Η μεγάλη βεράντα και ο κήπος μπορεί να προσεγγιστεί από το σαλόνι. Στη σοφίτα κατάστημα μπορεί να βρεθούν δύο μεγαλύτερα δωμάτια, μια ντουλάπα walk-in-, ένα μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα συν ξεχωριστή τουαλέτα. Ο ξενώνας λειτουργεί ως ένα ξεχωριστό μικρό διαμέρισμα με τη δική αποθήκευσης.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ
Το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση, κάτω από συνεχή συντήρηση. Το αρχοντικό ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2016, όταν έχει enlargened η πίσω βεράντα, έχουν τα παράθυρα του ανώτερου καταστήματος, έχουν αντικατασταθεί από ξύλινα-πλαίσιο και καλύπτονται από την πιο αποτελεσματική ισραηλινή φύλλο θερμο και η οροφή έχει μονωθεί με 20 εκατοστά ξυλώδεις ίνες. electricitys-προσφοράς του σπιτιού καλύπτεται από 5KW σύστημα ηλιακών κυττάρων (Geo θέρμανσης / ψύξης, ως εκ τούτου, η καθημερινή κατανάλωση ηλεκτρικής είναι ελεύθερο βαρών!)
Με κάποιες μικρές προσπάθειες η παροχή νερού μπορεί επίσης να παρέχεται από το δικό του και του σπιτιού.
Στο επάνω κατάστημα Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ξεχωριστή συσκευή ψύξης το καλοκαίρι. Επιπλέον, η διασυνδετική λάμα του ηλιακού κυττάρου σύστημα επίσης έχει ολοκληρωθεί, μόνον τα στοιχεία των κυττάρων θα πρέπει να εισαχθεί.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
Το αρχοντικό επισημαίνεται με κατηγορία Α + το οποίο οφείλεται στην τέλεια μόνωση και αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας. θέρμανση του είναι γεωμετρική το οποίο συμπληρώνεται με τζάκι στο σαλόνι και με μια εγκατάσταση θέρμανσης τοίχων και οροφών στον επάνω όροφο. Η παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού από τον ξενώνα παρέχεται από ένα σύστημα Circo, ως εκ τούτου, η διατήρηση του αρχοντικού είναι σχεδόν απαλλαγμένη από εξόδων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB