Πώληση Μονοκατοικία, Fony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ουγγαρία, Rákóczi u. 4.

Πώληση - Cod. 33037

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 235 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

ΟΜΟΡΦΗ ΑΡΧΙΚΗ
Η αγαπημένη μας εγχώρια κατοικία 200 ετών είναι προς πώληση στην Ουγγαρία! Η παλιά πέτρινη κατοικία των 180μ² και το νέο κτίριο από τούβλα 55μ2 είναι κομψά στις πλαγιές του Gergely-Mountain. Το ακίνητο διαθέτει 3 δωμάτια, 1 σαλόνι, 1 κουζίνα, 1 wc, 1 μπάνιο, 1 κελάρι, 1 συνεργείο και 1 γκαράζ. Το σπίτι θερμαίνεται από ξυλόσομπα, το ζεστό νερό τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρικό θερμαντήρα νερού, το μαγείρεμα βοηθάει ένας αεριοκύλινδρος. Μαζί με το σπίτι, αγοράζετε ένα κελάρι κρασιού 20μ2 που βρίσκεται στη σειρά του χωριού (περίπου 800 μέτρα μακριά).

ΚΗΠΟΣ ΖΩΗΣ
Ο κήπος 2000 μ2 καλύπτεται από χορτάρι γεμάτο οπωροφόρα δέντρα και θάμνους: αχλάδι, μήλο, ξινόγαλα, καρυδιά, σύκο, αχλάδι, βερίκοκο, ροδάκινο, φραγκοστάφυλο, βατόμουρο, βότανα και μπαχαρικά. Τα τελευταία 35 χρόνια καλλιεργούν τον δικό τους φυσικό και βιολογικό τρόπο. Ένα μικρό κτίριο αποθηκεύει το ξύλο που τροφοδοτεί τις σόμπες και το εξωτερικό τζάκι.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Δεν θα βαρεθείτε! Δάσος αρχαιολογικού κήπου στο Fony, Μοναστήρι σε Hejce, Κάστρα Regéc / Sárospatak / Fűzér / Boldogkő, Βίβλο Βιζολίου, Zemplén AdventurePark, Εργοστάσιο Κίνας Hollóháza, Το κρασί του Tokaj, Tarn του Megyer Mountain, ή Icecave Dobsina. Εάν εξερευνούμε την περιοχή με τα πόδια, μπορείτε να συλλέξετε φαρμακευτικά βότανα όπως το Centaurium, το Achillea millefolium, το Χαμομήλι, το Goldenrod, η Τσουκνίδα και διάφορα βρώσιμα μανιτάρια.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB