Πώληση Μονοκατοικία, Galambok, Zala, Ουγγαρία, 8754 Galambok Rózsa utca 37

Πώληση - Cod. 30439

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 278 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Galambok πώληση σε συντηρούνται τακτικά και νέο σπίτι. Μεγάλα και ευρύχωρα δωμάτια του σπιτιού, της κατοικίας και η οποία έχει ένα συν ένα ακόμα άτομο που ζει με εμάς συνήθως ξεχωριστή είσοδο. Γκαράζ και εργαστήριο μπορεί να βρεθεί. Αγαπητοί μικρή αυλή, όπου είναι δυνατόν να σχεδιάσουμε ένα κήπο, ένα μεγάλο καμίνι είναι χτισμένο, όπου μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτά αυτά. Αυλή, πίσω αυλή ή να καθίσετε έξω είναι δυνατόν. Δροσερό το καλοκαίρι λόγω των μεγάλων πεύκων στην πίσω αυλή που περιβάλλεται. Megtalálató μια μικρή τεχνητή λίμνη. Το κτίριο είναι τοποθετημένα στο εσωτερικό, konhyával διαθέτει σαλόνι με ένα spa, το spa, επίσης, έχει ανεγερθεί δύο δωμάτια και μια αίθουσα κόμμα.
Υπόγειο είναι κάτω από το κτίριο, αποθήκευση εξαιρετική.
Η περιοχή είναι καλές, το κατάστημα του χωριού, ταχυδρομείο, τράπεζα της λίμνης ψάρια είναι ένα όμορφο εστιατόριο στο χωριό. Δίπλα μπορείτε Zalakaros, Nagykanizsa και απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά. Το χωριό βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του ένα βενζινάδικο δίπλα στον κεντρικό δρόμο. Όχι πολύ μακριά από τη λίμνη και κανένας από Μικρή λίμνη. Πολλές εκδρομές που προσφέρονται το καλοκαίρι και ψυχαγωγικές δυνατότητες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB