Πώληση Μονοκατοικία, Magyaregregy, Baranya, Ουγγαρία, Máré utca

Πώληση - Cod. 41131

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1366 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Στην Ουγγαρία, κοντά στο Πετς, υπάρχει ένα σπίτι προς πώληση σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Προσφέρουμε ένα ακίνητο προς πώληση δίπλα σε ένα φυσικό καταφύγιο, στα ανατολικά όρη Mecsek, στο Magyaregregy. Το χωριό περιβάλλεται από δάση.
Η μονοκατοικία έχει δύο ορόφους. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας δομικά υλικά. Μέγεθος ακινήτου: 1366 m2, σπίτι: 210 m2 Αποτελείται από 4,5 δωμάτια, μπάνιο, τουαλέτα, μπάνιο, ντουλάπι και γκαράζ με λάκκο επιθεώρησης. Η σοφίτα είναι συγκεκριμένη και μπορεί να επεκταθεί. Μπορείτε να δημιουργήσετε κατατμήσεις. Υπάρχει ένας σκεπαστός χώρος στάθμευσης δίπλα στο σπίτι.
Η θέρμανση μπορεί να λειτουργήσει είτε με αέριο είτε με μικτό σύστημα λέβητα (ξύλο & λάδι). Είναι 5 ετών αλλά έχει χρησιμοποιηθεί μόνο ένα χειμώνα.
Στα δωμάτια, παρκέ δάπεδα, μπάνιο, κουζίνα και αίθουσα είναι πλακάκια.
Το ακίνητο διαθέτει φυσικό αέριο, τριφασικό ηλεκτρικό ρεύμα και συνδέεται με το αποχετευτικό δίκτυο. Υπάρχει ένα πηγάδι στην ιδιοκτησία.
Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει μια μεγάλη, σκεπαστή βεράντα.
Υπάρχουν πολλά κτίσματα στην ιδιοκτησία στα δεξιά. μια καλοκαιρινή κουζίνα (εδώ μπορείτε να προσθέσετε ένα δωμάτιο επισκεπτών επειδή αυτό το μέρος είναι δημοφιλές στους τουρίστες), κελάρι, θησαυροφυλάκιο;, κοτέτσι (μπορεί να θερμανθεί)
Το ακίνητο είναι πολύ μεγάλο (πόσο μεγάλο;) Και στο τέλος υπάρχει ένα ρέμα. Υπάρχει ένας σταύλος - για 3 άλογα - με σοφίτα κοντά στο ρυάκι. Χτίστηκε το 1993.
Το κράτος παρέχει διάφορες επιδοτήσεις για ανακαίνιση και οικοδόμηση.
Ο κατάλογος των χώρων:
Ισόγειο: σαλόνι, κουζίνα-τραπεζαρία, ντουλάπι, γκαράζ, τουαλέτα-μπάνιο, ένα μικρό κελάρι, χωλ, πλυσταριό
1ος όροφος: 3,5 δωμάτια, βεράντα, μπάνιο, χωλ
2ος όροφος: σοφίτα σκυροδέματος (επεκτάσιμη)
Το Πετς απέχει 25χλμ. Και 30 χλμ μέσω του αυτοκινητόδρομου Μ6. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει στάση λεωφορείου, εξωτερική πισίνα, κάστρο και κάμπινγκ. Ένα αεροδρόμιο για μικρά αεροσκάφη βρίσκεται 38χλμ. Μακριά.
Στην περιοχή υπάρχει πανσιόν, αγροτικός τουρισμός, πανδοχείο, ζαχαροπλαστείο, καταστήματα, γιατρός, νηπιαγωγείο και μια εκκλησία.
Οι συμπατριώτες κάνουν καλή κοινωνία. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα αναψυχής για ενήλικες και παιδιά. Υπάρχουν συχνότερα εκθέσεις βιοτεχνίας και αγορές.
Η περιοχή ονομάζεται επίσης "Μικρή Ελβετία". Πολλές γερμανικές και ολλανδικές οικογένειες ζουν ήδη στο χωριό. Οι άμεσοι γείτονες είναι Ούγγροι, αλλά μιλούν επίσης Γερμανικά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB