Πώληση Μονοκατοικία, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ουγγαρία, Miskolc-Tapolca

Πώληση - Cod. 31184

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 340 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4+
  • Όροφος: 1

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μισκολσταπόλσα Kőkötő το μικρό αμπέλι, το 2005 πέρασε ένα νέο κτίριο, μόνωση, κλιματιζόμενη βίλα, διαμορφωμένο 1000 μ2.
Το κτίριο του τούβλου (38 Porotherm) χωρίσματα Ytong κολλημένη ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του τοιχώματος της γυψοσανίδας. Οι πόρτες και τα παράθυρα που κατασκευάζονται μεμονωμένα ξύλο, μόνωση από γυαλί, αλουμίνιο + μονωμένο ηλεκτρικά ρολά. Σαλόνι σόμπα. Μέσα μοναδικά σχεδιασμένα, ένθετο ξύλινο δάπεδο, πέτρα και ξύλο σε συνδυασμό εσωτερικής πέδιλα, περιορισμός σιδήρου. Διπλό θέσεις στάθμευσης. 47 m2 κτίριο υπό λέβητα που Δάπεδο με μόνωση (WC, νιπτήρα). Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με έναν απομακρυσμένο συναγερμό. Ενέργεια πιστοποιητικό αριθμό 00423367 HET-αξιολόγηση: EE (καλύτερη από το μέσο όρο).
Το οικόπεδο για 17 χρόνια στο κέντρο της πόλης, τη σκληρή επιφάνεια του δρόμου χαλίκι. Η θέρμανση είναι ατομική θέρμανση αερίου.
Ήσυχο, ήσυχο, όμορφο πανόραμα της γης, όπου δεν υπάρχει κυκλοφορία, μόνο οι ντόπιοι τρέχουν. Δεν μπορούν να δουν τη γη της οικογένειας προγραμμάτων δεν közszemlén. σκίουρος Εκεί, φασιανό, τα πουλιά, η ίδια η φύση δείχνει. Το αυτόματο σύστημα άρδευσης παρέχει νερό σε φρεάτια τους διάτρητοι (33 βαθέων μέτρα). Ταχυδρομείο, ταξί, ασθενοφόρα, αστυνομία, idetalál παράδοσης τροφίμων ... όλους!
Ένα πραγματικό σπίτι της οικογένειας, τόσο ως προς το μέγεθος και την τοποθεσία, η οποία χρησιμεύει ως αναψυχής.
Περισσότερες φωτογραφίες στείλετε e-mail για το ενδιαφέρον σας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB