Πώληση Μονοκατοικία, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ουγγαρία, Tompa utca

Πώληση - Cod. 36980

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Στο κέντρο του Miskolc, ένα παραδοσιακό ισόγειο διαμέρισμα 100μ² 3 + 2, άνετο, τούβλο με αποκλειστική εσωτερική αυλή 80τ.μ., κοντά στην πλατεία του Δημαρχείου, κοντά στην οδό Petőfi και την οδό Meggyesalja utca.
Το σπίτι χτίστηκε γύρω στις αρχές του αιώνα και η πλήρης ανακαίνισή του ολοκληρώθηκε το 1985 και από τότε μετατράπηκε και εκσυγχρονίστηκε αρκετές φορές. Είναι ένας ευχάριστος συνδυασμός αξιοπρεπούς αστικού στιλ και σύγχρονων τεχνικών λύσεων.
Η εξωτερική πρόσοψή της έχει δοθεί σε ένα φρέσκο ​​χρώμα για 3 χρόνια, πάνω από ένα μισό μέτρο παχύ μαζικό τοίχους από τούβλα προστατεύουν το χώρο από τον θόρυβο, τη θερμότητα και το κρύο. Η δομή της στέγης της είναι πλήρως επικαλυμμένη για 12 χρόνια, με 30 χρόνια εγγύησης, άψογη, ακόμη και για πρόσθετη σοφίτα εγκατάσταση, η οποία είναι μια άλλη δυνατότητα να επωφεληθούν από το χώρο του σπιτιού.
Κατά τη διάρκεια των ανακαινίσεων, έχουν κατασκευαστεί ποιοτικά υλικά, η σύγχρονη τεχνολογία κουζίνας είναι μια μοναδική πόρτα εισόδου.
Ξύλινες πόρτες και παράθυρα παρέχουν ένα φυσικό ελικόπτερο τροφοδοσίας αέρα για το εσωτερικό.
Ο λέβητας συμπύκνωσης αερίου και το σύστημα καλοριφέρ παρέχουν θέρμανση με σταθερό αέριο, με ένα λογαριασμό αερίου κάτω από το επίπεδο κόστους ενός μεγάλου κτιρίου διαμερισμάτων.
Χάρη στις διατηρούμενες καμινάδες, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα λέβητα στερεάς κατάψυξης στο υπόγειο, ενώ στο σαλόνι και σε δύο δωμάτια είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε ένα τζάκι επίσης.
Το καλοκαίρι, το διαμέρισμα δεν απαιτεί μηχανική ψύξη χάρη στους πυκνούς τοίχους και τα παντζούρια, αλλά το premium premium κλιματισμό Daikin θα κάνει όλο το διαμέρισμα ακόμα πιο άνετο κατά τη διάρκεια ενός μήνα του μέλιτος για πολλές εβδομάδες.
Το σαλόνι και τα δύο δωμάτια είναι μοκέτες, τα μικρά δωμάτια είναι laminate δάπεδα, τα άλλα δωμάτια είναι κρύα, σε καλή κατάσταση. Η κουζίνα έχει πρόσφατα αναβαθμιστεί σε μια σύγχρονη κουζίνα από τοίχο σε τοίχο με κουζίνα με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων.
Το μεγάλο οικογενειακό φως της ημέρας που ηλιοθεραπεία, έτσι είναι πάντα φωτεινό και εκτός από 4 διαφορετικά μεγέθους δωμάτια για μια μεγάλη ή πολυ-γενεών οικογένεια, παρέχει πρακτική, άνετη διαμονή.
Τα δύο μεγαλύτερα δωμάτια συνδέονται με ένα ευρύ τόξο, αυξάνοντας τις δυνατότητες διαφοροποίησης της εγκατάστασης, καθιστώντας την οροφή ύψους 3,2 μέτρων ακόμα πιο ευρύχωρη και μεγαλοπρεπή. Το σύστημα συναγερμού και η μεγάλη κλειστή πόρτα δίνουν στο σπίτι πλήρη προστασία, καλωδιακή τηλεόραση, internet και σταθερό τηλέφωνο για άνεση επικοινωνίας.
Υπάρχουν 4 αυτοκίνητα στην αυλή, ο μικρός εσωτερικός κήπος και ένα μεγάλο σκεπαστό αίθριο μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά βέλτιστο τρόπο για οικογενειακούς σκοπούς. Η αποθήκη στο τέλος του κτιρίου και το κελάρι των δύο δωματίων μπορούν να δώσουν στην ιδιοκτησία μια επιπλέον χρήσιμη λειτουργία.
Σύμφωνα με τη φαντασία του νέου ιδιοκτήτη, την ανάγκη και τη δυνατότητα, αυτό το σπίτι μπορεί να είναι ένα γραφείο επιχείρησης, ένα γραφείο στο σπίτι, ένα σπίτι ή ένας συνδυασμός αυτών, καθώς όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι μπορούν να μετακινηθούν ή ακόμη και να αφαιρεθούν. 5-10 λεπτά με τα πόδια σε όλες τις σημαντικές υποδομές, νηπιαγωγείο, σχολείο, ιατρική κλινική, λεωφορείο, τραμ, εμπορικό κέντρο και ακόμη και δωρεάν χώρο στάθμευσης σε αυτήν την περιοχή!
Το ακίνητο μπορεί να μετακινηθεί αμέσως, σε καλή κατάσταση και δωρεάν μετά τη βαφή και τον καθαρισμό ή αντικατάσταση ταπήτων.
Αν το κοιτάξετε, με λίγη φαντασία θα δείτε αμέσως το άνετο, άνετο, ευρύχωρο οικογενειακό σπίτι και την ασφάλεια που όλοι επιθυμούν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB