Πώληση Μονοκατοικία, Nagykozar, Baranya, Ουγγαρία, Kossuth

Πώληση - Cod. 36083

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 190 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Σύγχρονη πισίνα στην Νότια Ουγγαρία
Αυτή η μοντέρνα πισίνα βρίσκεται σε ένα πολύ ήσυχο και ασφαλές χωριό. Η πόλη του Pécs απέχει 2χλμ., Ο αυτοκινητόδρομος 6χλμ. Σε ένα δρομάκι, σε ένα τριπλό οικόπεδο, έξω από το μπροστινό δρόμο, τα κτίρια σχηματίζουν μια μεσογειακή αυλή με σχήμα U με μια πισίνα στη μέση. Το ακίνητο φυτεύεται με φράκτες, το οποίο προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα. Η σκεπαστή βεράντα είναι ιδανική για πάρτι για παιδιά, πισίνες. Σας συνιστώ μια δραστήρια οικογένεια με παιδιά. Το σπίτι διαθέτει μεγάλη επέκταση με διπλό γκαράζ και αποθηκευτικό χώρο.
Το σπίτι διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με αμερικανική κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, δύο ημι-δωμάτια και 3 μπάνια, βεστιάριο και πλυσταριό. Θέρμανση: λέβητα αερίου ή ολόκληρο το διαμέρισμα μπορεί να θερμανθεί από το τζάκι με ξύλο. Η μεγάλη περιοχή είναι επίσης ιδανική για ιππασία. Επιπλέον πρόσθετα: αρκετές εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα πεζοδρομίου, Εκτός από τα γκαράζ και ένα κλειστό πάρκινγκ, καλά σκαμμένο διπλό ρείθρο, ηλεκτρική πύλη, το σπίτι είναι μερικώς κλιματιζόμενο. Στην ιδιοκτησία υπάρχουν τεράστια καρύδια. Αν κάποιος έχει πολλή γη, μπορεί να μοιραστεί και το μισό μπορεί να πουληθεί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB