Πώληση Μονοκατοικία, Nyírábrány, Hajdú-Bihar, Ουγγαρία, Határőr u.

Πώληση - Cod. 38583

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 0

30 χλμ. Από το Debrecen, κοντά σε σημείο διέλευσης των ρουμανικών συνόρων, κοντά σε δρόμο πρόσβασης, προς πώληση 3448 τ.μ.
Προσφέρει εξαιρετική ευκαιρία για κτηνοτροφία / χόμπι και οφέλη / γεωργία. Λόγω της τοποθεσίας του χώρου, έχει δύο πρόσοψη δρόμου, δίνοντας το όχημα σε διπλό σετ.

Ακίνητα:
Η άφιξη στο σπίτι είναι ξεχωριστή είσοδος με αίθουσα επέκτασης καλοκαιρινής κουζίνας. Επιπλέον, υπάρχει ένα μπάνιο με ντους και ένα μπαχαρικό που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κουζίνα. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 μεγάλα δωμάτια (δάπεδο από σκληρό ξύλο), 1 μικρό δωμάτιο που ανοίγει από την τραπεζαρία, ώστε να μην ενοχλεί την άνεση του άλλου.
Το διαμέρισμα διαθέτει μια όμορφη βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε καφέ και πρωινό το πρωί. Το χειμώνα ο συνδυασμένος λέβητας προσφέρει ζεστασιά.

Προδιαγραφές:
Το ακίνητο είναι μια μονοκατοικία που χτίστηκε το 1964 από την ακμή. Το χειμώνα, ο μικτός λέβητας παρέχει θερμότητα και η παροχή αερίου μπορεί να τροφοδοτηθεί ανάλογα με τις ανάγκες. Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ξύλινα. Η οροφή είναι κατασκευασμένη από παραδοσιακή οροφή με σέλλα, ψαμμίτη.

Υπάρχει επίσης ένα εργαστήριο 12 τετραγωνικών μέτρων, ένα γκαράζ σκυροδέματος και γεωργικά κτίρια (μόλυβδος) για την εκμετάλλευση των ζώων.
Το σπίτι διαθέτει επίσης έναν κήπο 3448 τ.μ., ο οποίος μπορεί να χωριστεί ή και να χτυπηθεί.

Περιβάλλων χώροι: Δραστηριότητες πόλης: Δημοτικοί Κήποι, αρκετές εκκλησίες, δύο περιφερειακά ιατρικά γραφεία, φαρμακείο, παραϊατρικές υπηρεσίες, νηπιαγωγείο, σχολείο, γυμνάσιο και πολλά άλλα.
ο σταθμός λεωφορείων είναι περίπου. Απέχει 5 λεπτά με τα πόδια.
Τα παντοπωλεία, οι σταθμοί διάσωσης, τα ιατρεία, οι οδοντίατροι, τα νηπιαγωγεία, τα σχολεία και τα ηλικιωμένα σπίτια βρίσκονται μέσα σε λίγα λεπτά.
Το Debrecen είναι προσβάσιμο με λεωφορείο και τρένο κάθε 1-2 ώρες, 25 λεπτά με το αυτοκίνητο.

χρηματοδότηση:
Το ακίνητο είναι δωρεάν, ψάχνουμε για δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Τα ακίνητα μπορούν επίσης να αγοραστούν με μετρητά και τραπεζική χρηματοδότηση. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να λάβετε πλήρεις δωρεάν πληροφορίες στο γραφείο μας. Προσφέρουμε τις δυνατότητες οποιασδήποτε τράπεζας χρηματοδότησης, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να επιλέξετε την καλύτερη λύση.

Σας ενημερώνουμε ότι, όπως σας ενδιαφέρει, καλώντας τον διαφημιζόμενο αριθμό τηλεφώνου, θα συμφωνήσετε με την ασφαλή και συνετή διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων - ειδικά με το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου - από την Real Estate Solutions Kft Σε αυτόν τον γύρο μπορείτε να βρείτε τον οδηγό διαχείρισης πληροφοριών στον παρακάτω σύνδεσμο. Από τον διαφημιζόμενο της Real Estate Solutions Ltd. ως διαφημιζόμενο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να μάθετε την πολιτική απορρήτου μας.

προστατεύοντας την προστασία δεδομένων

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB