Πώληση Μονοκατοικία, Szalánta, Baranya, Ουγγαρία, Eszterági u. 10.

Πώληση - Cod. 28688

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: wood

Στη νότια περιοχή της Ουγγαρίας, μόλις 15 χλμ μακριά από το Πετς προτείνουμε ένα ωραίο ημι-μονοκατοικία στο χωριό Szalánta. Το σπίτι χωρίζεται 3 διαμερίσματα. Szalánta χωριό βρίσκεται μόλις 14 χλμ από Harkány, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή του ιαματικού νερού της. Villány, ένα από την περιοχή κρασιού famoust της Ουγγαρίας είναι μόλις 13 χλμ.
Η ελαφριά κατασκευή σπίτι χτίστηκε το 2005. Βρίσκεται είναι ένα ήσυχο δρόμο στο νέο τμήμα του χωριού. Το οικόπεδο είναι 1200 τετραγωνικό μέτρο με ένα 20x20 μ αποκλειστική χρήση κήπου.
Το συνολικό μέγεθος των 3 διαμερίσματα είναι 200 ​​τετραγωνικών μέτρων, αν χρειαστεί του μπορούν να ανοίξουν. Υπάρχει 7 δωμάτια, 3 κουζίνες, 3 μπάνια, συν 2 τουαλέτες στο σπίτι. Επιπλέον, μέρος του σπιτιού είναι 1 κλειστή βεράντα, 2 ανοικτές βεράντες, και 1 μπαλκόνι. Οι κουζίνες επιπλωμένα ξεχωριστά, 2 από τα 3 διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα. Κάμερα ασφαλείας του συστήματος φροντίζει ηρεμίας του ιδιοκτήτη, η πύλη είναι αυτόματη η οποία διευκολύνει την μεταφορά του αυτοκινήτου. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική, και υπάρχει ένα ενσωματωμένο τζάκι στη μεγαλύτερη επίπεδη σαλόνι.
Στο δικαστήριο υπάρχουν 3 γκαράζ και 1 αποθήκη ανήκουν σε αυτά τα διαμερίσματα.
Η τιμή είναι 95.000 ευρώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB