Πώληση Μονοκατοικία, Vac, Pest, Ουγγαρία, Alsó utca 55

Πώληση - Cod. 36210

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 152 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

VÁC Old Deákvár Μοντέρνα οικογενειακή κατοικία

Δεν ζητώ από τους μεσίτες να εφαρμόσουν!

Μια ενεργειακή τάξη "CC" με επίσημη άδεια του 2018, με καθαρή έκταση περίπου 152 μ2 καθαρή επιφάνεια, σε 550 τ.μ. οικόπεδο (~ 50 μ2 προ-κήπο, ~ 500 μ2 πίσω κήπο) προς πώληση απευθείας από τον ιδιοκτήτη, δωρεάν!

Μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ειρηνικούς γείτονες, στον πιο όμορφο και ήσυχο λιθόστρωτο δρόμο στη Ντάκα, ανάμεσα στην εκκλησία και το νοσοκομείο. Η Βουδαπέστη απέχει μόνο 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αυτοκινητόδρομο M2 που χτίστηκε το φθινόπωρο του 2019 ή από επιταχυνόμενο τρένο 25 λεπτά από τα δυτικά.

Το ακίνητο είναι 2 ορόφων, κατάλληλο για δύο γενιές με δύο άνετα σπίτια 5 δωματίων. Παρακάτω είναι η αμερικανική κουζίνα καθιστικό, τουαλέτα, ξεχωριστό μπάνιο, υπνοδωμάτιο και ένα δωμάτιο. Υπάρχει μια οικεία αυλή με αίθριο στην αυλή. Στον επάνω όροφο υπάρχει μια μοντέρνα ξύλινη σκάλα με τρία ξεχωριστά δωμάτια και μπάνιο + wc και τη βεράντα στο πάτωμα.

Διαστάσεις δωματίων (καθαρό):
ισόγειο:
F01 δωμάτιο 11,93 m2
F02 λουτρό 5,47 m2
F03 wc 1,15 m2
F04 δωμάτιο 16,86 m2
F05 διάδρομο 8.68 μ2
F06 κουζίνα 11,91 m2
F06 καθιστικό 21,72 m2
βεράντα: 16,5 m2
Κάβες: 11,84 μ2
όροφος:
E01 δωμάτιο 20,20 m2
E02 δωμάτιο 22,28 m2
E03 δωμάτιο 18,48 m2
E04 λουτρό 5,79 m2
Το E05 ταξιδεύει στα 7.98 μ2
βεράντα 12,2 m2

Τεχνικές παράμετροι:
Ο φράκτης του μπροστινού κήπου, με το σκούρο καφέ (palisander) ξυλεία ξύλινο περίβλημα σκληρού ξύλου σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Από τον κήπο (το Váko είναι πολύ χαρακτηριστικό), από το πίσω κήπο μπορείτε να φτάσετε στην αυλή του ανδριτικού θαλάμου μέσω ενός λιθόστρωτου πεζοδρομίου. Τα τοιχώματα πρόσοψης κατασκευάστηκαν από 30 yds από τούβλα και τα EPS ήταν μονωμένα και λεκιασμένα. Η πρόσοψη είναι διακοσμημένη με λευκή γκρίζα βάση ανθρακίτη, φωτισμένη σε διάφορα σημεία με σύγχρονους εξωτερικούς λαμπτήρες LED με λάμπα. Οι εσωτερικές πόρτες και παράθυρα με πλαστική μπροστινή πρόσοψη και το παράθυρο με μόνωση με θερμομόνωση (5 θαλάμων, 1.0 W / m2K) έχουν τοποθετηθεί με λειτουργίες σχισμών, στο εσωτερικό του λευκού, έξω από τη μοντέρνα εμφάνιση του σπιτιού, επισημαίνοντας το γκρίζο φινίρισμα ral7016 ανθρακίτη.
Οι εσωτερικές πόρτες σε σκούρο χρώμα wenge μετακινούν το σχέδιο χρώματος πρόσοψης.
Οι εσωτερικές επιφάνειες τοίχων είναι λειασμένες, κόλλες και 3 στρώματα λευκού χρώματος. Τα διαφράγματα είναι ομοιόμορφα κατασκευασμένα από ytong με 10 πυρήνα.
Στο πάτωμα η οροφή είναι κατασκευασμένη από γυψοσανίδα, στη σοφίτα ανάμεσα στα δοκάρια και στον χώρο οροφής, μόνωση από knauf mineral wool. Μπορείτε να φτάσετε στη σοφίτα από πατάρι. Η στέγη, γκρίζα από ανθρακίτη, είναι κατάλληλη για σύγχρονες πλάκες κεραμιδιών με κόφτες χιονιού, γαλβανισμένα υδρορροές και καλουπώματα.

Η παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού παρέχεται από λέβητα συμπύκνωσης τύπου αριστοκ. 24kW με θερμοστάτη χώρου. Τα θερμαντικά σώματα και οι στεγνωτήρες πετσετών ανά δωμάτιο μπορούν να ελέγχονται μεμονωμένα από θερμαντήρες.
Ο εξαερισμός στα υγρά μπλοκ είναι ανεμιστήρας. Υπάρχει επίσης ξεχωριστή τουαλέτα με πλύσιμο στο χέρι στο ισόγειο. Το μπάνιο στο ισόγειο διαθέτει μια τεράστια ακρυλική μπανιέρα 80x180, νιπτήρα με διπλό νιπτήρα, βάση για πλυντήριο ρούχων και λουτρό 90890 ακρυλικό ντους και τουαλέτα στον επάνω όροφο.

Τα υγρά μπλοκ ήταν κυρίως από ψυχρή κάλυψη τύπου ζαλακεράμιου, οι αίθουσες έλαβαν παρκέ παρκέ σε φυσική οξιά. Δεν υπάρχουν έπιπλα και εξοπλισμός κουζίνας, μόνο από τοίχο σε τοίχο και μηχανικό (πλυντήριο πιάτων, νεροχύτη, κουκούλα, σόμπα αερίου και τριών φάσεων).

Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα είναι τύπου schneider. Η σόμπα κουζίνας χτίστηκε σε 3 φάσεις. Το δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης έχει κατασκευαστεί στη σοφίτα με έναν κοινό κόμβο όπου ο αγοραστής θα πρέπει να συνδεθεί με τον διανομέα, ανάλογα με τις ανάγκες, με τον υποψήφιο πάροχο υπηρεσιών. Το οικόπεδο είναι πλήρως εξοπλισμένο με αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα (3 φάσεις 1x25A, 2x10A), αποχέτευση και συστήματα αποστράγγισης ομβρίων υδάτων που αντικαθίστανται πλήρως από το δρόμο. Ο χώρος στάθμευσης είναι δυνατός στο δρόμο, δωρεάν για δύο αυτοκίνητα.

Ο φράκτης που βλέπει προς τα γειτονικά χωράφια είναι φτιαγμένος από γκρι ανθρακί σε τρισδιάστατο φράκτη. Ο κήπος είναι πλήρως χορτασμένος. Στον πίσω κήπο μπορείτε να βρείτε ένα δωρεάν σκυρόδεμα, εναποθηκευμένο κελάρι, αρδευτικό σιντριβάνι. Για πάρτι κήπου, υπάρχει ένα μεγάλο μέρος της περιοχής μεταξύ του υπογείου και του σπιτιού για το ψήσιμο των λευκών βότσαλων.


Δεν ζητώ από τους μεσίτες να εφαρμόσουν!

Τιμή, τιμή στόχος

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB