Πώληση Ξενοδοχείο, Cserszegtomaj, Zala, Ουγγαρία, Cserszegtomaj

Πώληση - Cod. 37289

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1890 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Több éve sikeresen működő, nagyszámú visszatérő törzsvendéggel rendelkező panzió eladó Cserszegtomajon. Το Hévíz és Keszthely között, ένα χιονοδρομικό κέντρο 1,5χλμ., Ένα Balatontól 5 χλμ. Μακριά.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της αγοράς. Ένα κτίριο που αποτελείται από δύο ορόφους (2000 m2) 1,2 hectáros területen helyezkedik el. Ένα κακό κουτάβι, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε την ημέρα σας, να απολαύσετε το πρωινό σας και να χαλαρώσετε.

Ένα βήμα προς βήμα, το οποίο είναι 8 db. kétágyas szobák, 2-2 db. Négy-és hatfős lakosztályok ,, 4 db. stúdiók, 8 db. η οποία αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην πόλη της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Το Külső medence 11x5x1,5 διαθέτει κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας-χρηματοκιβώτιο, θυρίδα ασφαλείας-χρηματοκιβώτιο, θυρίδα ασφαλείας-χρηματοκιβώτιο, θυρίδα ασφαλείας-χρηματοκιβώτιο, κέντρο ευεξίας και σπα, εγκαταστάσεις σωματικής άσκησης, τροφοδοσία εκδηλώσεων, χώρος καπνιζόντων, μασάζ áll rendelkezésre.

Ένα πανσιόν είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους, να γιορτάσουν το βράδυ 80, να φτάσουν τα 120 φερογλυφικά.

Ένα szálláshelyek fűtéséről gázkazánok gondoskodnak a meleg víz ellátás napkollektorok + gáz και villanybojlerek biztosítják. Φυλάσσετε το φούρνο (120 m3) για να αποφύγετε το χτύπημα. Ο εισηγητής έλαβε υπόψη του το γεγονός ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι απαραίτητο.

 Ένα δωμάτιο είναι 200τ.μ., 3 κρεβατοκάμαρες με καναπέδες-κρεβάτια και μπαλκόνι με θέα στο βουνό, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το ποτό σας. Φουτέζε gázkazán mely a padlón keresztül adja le mélie + cserépkályha fokozza a komfort érzetet.

Minden épület a mai követelményeknek megfelelő kiváló minőségű, ενεργειακά μιλάμε για οποιαδήποτε καμπύλη (10 cm-es külső szigetelés 38-as tégla.

Ένα πανοραμικό κομμάτι φεγγαρόλεπτου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Duna House Franchise Iroda Horváth Kálmán
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB