Πώληση Ξενοδοχείο, Hévíz, Zala, Ουγγαρία, 8380 Heviz, Szechenyi u. 23

Πώληση - Cod. 31548

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 2450 m²
  • Αριθμός δωματίων: 51
  • Όροφος: 3

ΠΩΛΕΙΤΑΙ *** Ξενοδοχείο στο κέντρο της μοναδικής μπροστά από την παραλία το ξενοδοχείο στη λίμνη Heviz στην Ουγγαρία

Η πόλη της Hévíz βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ουγγαρίας. Μόνο 14 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο είναι το διεθνές αεροδρόμιο με το ίδιο όνομα της πόλης. Η λίμνη Hévíz είναι η μοναδική φυσική θερμική λίμνη στον κόσμο, ακόμη γνωστή κατά τη στιγμή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όπου μπορείτε να κάνετε μπάνιο και φροντίδα όλο το χρόνο. Χάρη σε θαυμαστές ιδιότητες της, η τουριστική κίνηση στην περιοχή αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Το 2012, για παράδειγμα, έχουν φτάσει μέχρι στιγμής μόνο 19 χιλιάδες τουρίστες από τη Ρωσία, ενώ το 2017 υπήρξε μια αύξηση στην προσέλευση του 64% σε σύγκριση με το 2016 (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ATOR Ρωσική Ένωση).
Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω καθώς και το γεγονός ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από τη λίμνη, καθιστούν το ξενοδοχείο Pannon μπορεί να έχει σημαντικές προοπτικές για μελλοντική ανάπτυξη. Επίσης, βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Πνεύματος, την κεντρική εκκλησία της πόλης, που συνορεύουν με την δημαρχείο. Απέναντι από το ξενοδοχείο είναι το τοπικό μπακάλικο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τον τουρίστα στην επιλογή του ξενοδοχείου.
Το ξενοδοχείο (σύνολο 2450 τ.μ.) χτίστηκε το 1977 σε τρεις ορόφους με 51 δωμάτια, χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες, εστιατόριο (100 τ.μ.), ράβδοι (48 τ.μ.), αίθουσα συνεδριάσεων για 50 θέσεις. Κάθε δωμάτιο έχει μπάνιο, ψυγείο, τηλεόραση και μπαλκόνι. Το εστιατόριο έχει χωρητικότητα 60 θέσεων. Υπάρχουν επίσης δύο γραφεία, ένα δωμάτιο για τη θεραπεία, καθώς και διάφορους τομείς υπηρεσιών που μπορεί να αναδιαρθρωθεί προκειμένου να λάβει επιπλέον δωμάτια. Το πάρκινγκ που βρίσκεται στο έδαφος του ξενοδοχείου έχει χωρητικότητα 10 αυτοκινήτων και 5 λεωφορεία.
Δεδομένου ότι η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2003-2005 που απαιτούνται από αυτήν την άποψη νέες θέσεις εργασίας. Θα μπορούσατε επίσης να σκεφτείτε ένα κτίριο άνοδο, την οργάνωση ενός κέντρου υγείας, την κατασκευή μιας πισίνας, το άνοιγμα ενός εστιατορίου στο δρόμο, την κατασκευή ένα παράρτημα με τα διαμερίσματα, η διάταξη ενός συστήματος φωτοβολταϊκών στη στέγη , είναι να κάνει το αυτάρκεις για μια πιθανή πώληση της ηλεκτρικής ενέργειας σε τρίτους ιδιοκτησίας. Είναι αυτονόητο ότι το πρόγραμμα ανασυγκρότησης είναι σε συνάρτηση με τον προϋπολογισμό που αναμένεται. Είναι, επίσης, δεν αποκλείει τον εξοπλισμό από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Η μοναδικότητα της περιοχής και την τοποθεσία του ξενοδοχείου (στο μέλλον και σανατόριο) εγγυώνται καλές αποδοχές πάνω από ένα ορισμένο εισροή των πελατών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB