Πώληση Τριάρι, Békéscsaba, Békés, Ουγγαρία, Bartók Béla út

Πώληση - Cod. 37620

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Οι ισπανικές παραλιακές βίλες πολυτέλειας ενέπνευσαν αυτό το υπέροχο μικρό κουτί κοσμημάτων. Η ατμόσφαιρα του διαμερίσματος κάνει έναν άνθρωπο σε έναν άλλο κόσμο. Εδώ, όλο το πρόβλημα είναι ξεχασμένο και τα λεπτά που ξοδεύονται στο σπίτι είναι πραγματικά για χαλάρωση.

Τέλεια οικογένεια φωλιά με 3 υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι με μια τεράστια αμερικανική κουζίνα. Το μπάνιο, η τουαλέτα και το πλυσταριό είναι ξεχωριστά δωμάτια. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο, οπότε είναι ήσυχο. Με εξαίρεση το σαλόνι, ζουν πάνω από το υπόλοιπο σαλόνι (η γκαλερί των γειτόνων είναι γκαλερί) και οι δύο πλευρές. Θερμάται σε κύκλο, όχι σε επίπεδο κλεισίματος. Το κτίριο χτίστηκε πριν από 20 χρόνια, αλλά το εσωτερικό είναι εντελώς νέο στο διαμέρισμα

Το ισπανικό στιλ παρέχεται από τα ψηλά ταβάνια του σαλόνι, τη δοκό, μια τεράστια στήλη, πόρτες πτέρυγα και καμάρες. Ακόμη και ένα μεγάλο τραπέζι μπορεί να τοποθετηθεί στο τμήμα κυκλικής διασταύρωσης του καθιστικού και μπορεί να καταναλωθεί κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σχολείο στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση 100μ. Από τον πεζόδρομο. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ενδοδαπέδια θέρμανση από λέβητα αερίου.

Τέλεια διαμέρισμα τιμής-τιμής!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB