Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Ukk, Veszprém, Ουγγαρία, 84

Πώληση - Cod. 39680

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 245 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: földszintes/ két s

Αυτή η ιδιόκτητη, πολυκατοικία υψηλής κυκλοφορίας, πωλείται στο χωριό Ukk του Sümeg, κατά μήκος της εθνικής οδού 84. Υπάρχουν δύο μεγάλα κτίρια στο οικόπεδο 2716 τ.μ .: ένα με ένα μεγάλο, επαναλαμβανόμενο εστιατόριο με 50 θέσεις. Το ακίνητο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP και διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις προετοιμασίας, αποθήκευσης και στελέχωσης. Τα βοηθητικά προγράμματα μπορούν να μετρηθούν ξεχωριστά, η θέρμανση παρέχεται από τον λέβητα αερίου. Υπάρχει επίσης ένα εργαστήριο καπνού στο δωμάτιο, το οποίο επεκτείνει περαιτέρω το φάσμα των επισκεπτών του εστιατορίου.
Το άλλο κτίριο στεγάζει το κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων. ένα σαλόνι + 1 δωμάτιο. ένα διαμέρισμα υπηρεσίας? και επάνω είναι μια οικογενειακή μονάδα 5 υπνοδωματίων.
Το κατάστημα συναρμολόγησης είναι εξοπλισμένο με 3 θέσεις, 2 άξονες και ανελκυστήρα πλατφόρμας. Υπάρχει ξεχωριστή αποθήκη και γραφείο. Η θέρμανση είναι επίσης δυνατή με λέβητα αερίου και λέβητα μικτού καυσίμου.
Δίπλα στο εργαστήριο υπάρχει ιδιωτικό και service flat. Το πρώτο αποτελείται από μια είσοδο, κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, ευρύχωρη ντουλάπα, μπάνιο, πλυντήριο και ξεχωριστή τουαλέτα. Η ενσωματωμένη έπιπλα κουζίνας δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη, η θερινή ψύξη παρέχεται από τον κλιματισμό.
Το ξεχωριστό διαμέρισμα υπηρεσίας εισόδου αποτελείται από μια είσοδο, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
Στον επάνω όροφο υπάρχουν 4 δίκλινα και 1 τρίκλινα δωμάτια προς ενοικίαση, όλα με τηλεόραση, με κοινόχρηστη κουζίνα, σαλόνι και δύο μπάνια. Τα δωμάτια προσφέρουν ετήσια ροή εσόδων για ιδιωτική φιλοξενία.
Τα κτίρια έχουν ανακαινιστεί και διατηρούνται διαρκώς: είναι σε καλή κατάσταση κατασκευής και έχουν μόνωση υψηλής ποιότητας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB