Πώληση Βίλα, Csokonyavisonta, Somogy, Ουγγαρία, Üdülősor 1.

Πώληση - Cod. 26030

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 600 m²
  • Αριθμός δωματίων: >10
  • Όροφος: 4

Built-in περιοχή: 600 m2
Έκταση / Lot: 3.000 m2
Έτος κατασκευής: 2006

Στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ουγγαρίας, η 4 ορόφων Holiday Resort βρίσκεται στην κατοικημένη περιοχή και σε στενή γειτονιά του τοπικού Spa (1-2 λεπτά με τα πόδια). Μοναδική ειδικότητα του θέρετρο είναι ότι όλα τα καλά εξοπλισμένα διαμερίσματα παρέχεται με (φαρμακευτικά, θερμική) ιαματικό νερό ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε στη δική σας μπανιέρα. Το (τα φάρμακα, ιαματικό νερό είναι ένα από τα καλύτερα στην Ουγγαρία.

Διαμερίσματα:
- 2 διαμερίσματα στούντιο για 2 άτομα: κουζίνα-τραπεζαρία-υπνοδωμάτιο, μπάνιο με μπανιέρα και τουαλέτα?
-5 Διαμερίσματα για 4 άτομα: κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι (με καναπέ-κρεβάτι), κρεβατοκάμαρα, μπάνιο με μπανιέρα και τουαλέτα?
-1 Διαμέρισμα για 6 άτομα: κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι (με καναπέ-κρεβάτι), 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο με μπανιέρα και τουαλέτα.

Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με: κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (ψυγείο με καταψύκτη, 4 δαχτυλίδια κουζίνα με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, τοστιέρα), μπάνιο με μπανιέρα (με επιπλέον βρύση για νερό spa σε κάθε μπανιέρα ), κεντρική θέρμανση, μπαλκόνι, δωρεάν χώρο στάθμευσης, Wi-Fi σύνδεση στο internet σε ολόκληρο το έδαφος του παραθεριστικού κέντρου,

Υπηρεσίες: εξωτερικές δυνατότητες μπάρμπεκιου (σταθερών και φορητών μπάρμπεκιου), εξωτερική πισίνα -Μπορεί να καλύπτεται σε ψυχρότερες καιρικές συνθήκες, τζακούζι με (φαρμακευτικά, θερμική) ιαματικό νερό για 2 × 4 άτομα, φινλανδική και σάουνα με υπέρυθρη ακτινοβολία

Η εταιρεία είναι προς πώληση με το ακίνητο, ως εκ τούτου, δεν απαιτείται φόρος που πρέπει να καταβληθεί εντός της ΕΕ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB