Πώληση Γκαρσονιέρα, Budapest, Βουδαπέστη, Ουγγαρία, -

Πώληση - Cod. 43357

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 78 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2,5
  • Όροφος: 0

Πωλείται το αγαπημένο μου σπίτι, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, ένα ημιώροφο, 78 m2, διαμέρισμα 2,5 δωματίων στην Ουγγαρία,
Στη Βουδαπέστη, το ΙΧ. συνοικία, απέναντι από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Δημόσιας Υπηρεσίας και κοντά στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Semmelweis!
Αν σας αρέσει το σπιτικό, πολύχρωμο, boho στυλ με μια νότα ρετρό, αν θέλετε να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε μια μικρή μεσογειακή ιταλική πόλη, τότε αυτό το διαμέρισμα δημιουργήθηκε για εσάς!

Θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσατε να ζήσετε ευτυχισμένοι εδώ, και η όμορφα διακοσμημένη, πολύχρωμη και ζεστή ατμόσφαιρα θα σας έφερνε πολλή χαρά και ευτυχία! Εδώ στο ζεστό, φιλικό, ζεν διαμέρισμα, μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα!

Πάντα μου άρεσε που ο σταθμός του μετρό είναι πολύ κοντά - ειδικά αν αργώ για τη δουλειά :-) -, οπότε το κέντρο της πόλης είναι προσβάσιμο σε 10 λεπτά, καθώς και τα τραμ 24 και 23, τα οποία χρειάζονται 10 λεπτά για να ο σιδηροδρομικός σταθμός Keleti. και ο άλλος τερματικός σταθμός στη γέφυρα Rákóczi είναι το OBI, το Tesco στο Soroksári út και οι γραμμές HÉV H6 και H7!

Το διαμέρισμα πωλείται σχεδόν πλήρως επιπλωμένο, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες!

Το ενδιαφέρον με το ψηλοτάβανο παλιό αστικό διαμέρισμα είναι ότι έχει δύο πόρτες εισόδου: η μία ανοίγει στην κουζίνα από την εσωτερική αυλή, η άλλη από τη σκάλα στο χολ.
Το σαλόνι 23,8 m2 οδηγεί σε ένα υπνοδωμάτιο 19 m2, η άλλη πόρτα του οποίου ανοίγει στην τραπεζαρία (11 m2 μισό δωμάτιο), ώστε να μπορείτε να κλείσετε την πόρτα μεταξύ του καθιστικού και της κρεβατοκάμαρας, και τα δύο δωμάτια εξακολουθούν να έχουν ξεχωριστά εισόδους. Η κουζίνα ανοίγει από την τραπεζαρία, υπάρχει ξεχωριστή τουαλέτα και ξεχωριστό μπάνιο με ντους, εξοπλισμένο με ηλεκτρικό λέβητα 120 λίτρων, τον οποίο αγόρασα καινούργιο το 2017.

Η πολυκατοικία χτίστηκε το 1912 και έχει προστατευμένη πρόσοψη. Οι εσωτερικές αυλές, οι στέγες και η πρόσοψη έχουν επίσης ανακαινιστεί και αποκατασταθεί τα τελευταία 10 χρόνια από το ταμείο ανακαίνισης + χρηματοδότηση διαγωνισμού. Στο σπίτι υπάρχουν βιντεοκάμερες, οι οποίες καταγράφουν τις ηχογραφήσεις τους και ο φροντιστής μας μπορεί να έχει πρόσβαση στις ηχογραφήσεις ανά πάσα στιγμή και να τις παρακολουθεί ζωντανά. Στον κήπο του σπιτιού υπάρχουν και κάδοι κατάλληλοι για επιλεκτική αποκομιδή απορριμμάτων.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως πριν από 20 χρόνια: δρομολογήθηκαν τα παλιά ηλεκτρικά καλώδια, το παρκέ στα δύο δωμάτια ξαναγυαλίστηκε και βερνικώθηκε, πέτρινα δάπεδα τοποθετήθηκαν στους κοινόχρηστους χώρους, τοποθετήθηκε εντοιχισμένος δίσκος ντους με πλακάκια στο μπάνιο. , που έλαβε αδιάβροχη μόνωση και αντικατέστησε την παλιά μπανιέρα, ώστε ολόκληρη να έχει το ίδιο μέγεθος, δηλαδή να χωράει άνετα ενώ κάνει ντους. Το μπάνιο και η κρεβατοκάμαρα είναι φρεσκοβαμμένα, τα άλλα δωμάτια βάφτηκαν με ταπετσαρία και βάφτηκαν το 2016. Ο αρχικός στόκος έχει διατηρηθεί, δίνοντας στα δύο δωμάτια έναν πραγματικό αστικό χαρακτήρα.

Το διαμέρισμα έχει δύο καμινάδες στην οροφή, και οι δύο με επένδυση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Μια σόμπα με πλακάκια με καυστήρες αερίου HÉRA 3 συνδέεται στον ένα (στο σαλόνι) και ένας θερμαντήρας αερίου (στο υπνοδωμάτιο) στο άλλο. Υπάρχει ένα στηθαίο θερμοπομπή στην τραπεζαρία, καθένα από τα οποία καθαρίζεται και ελέγχεται ετησίως από τεχνικό αερίου. Υπάρχει επίσης μετρητής CO2 στο διαμέρισμα.

Ένα ντουλάπι 3,5 m2 που χωρίζεται με τοίχο από γυψοσανίδα ανοίγει από το χολ, που είναι ένας εξαιρετικός αποθηκευτικός χώρος με επιτοίχια ράφια.
Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ατομικούς μετρητές νερού, μετρητή αερίου και μετρητή ρεύματος ημέρας/νύχτας. Έχουν τοποθετηθεί περσίδες και στα δύο δωμάτια, στο σαλόνι υπάρχει ηλεκτρική περσίδα που μπορεί να λειτουργήσει με τηλεχειριστήριο χρονοδιακόπτη.
Η κουζίνα διαθέτει ηλεκτρική κουζίνα και μίνι ηλεκτρικό λέβητα. Καθαρίζω το νερό της βρύσης της κουζίνας μου με συσκευή καθαρισμού νερού εδώ και 10 χρόνια, οπότε έχω πραγματικά καθαρό και πολύ νόστιμο νερό, δεν χρειάζεται να ξοδεύω χρήματα για εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό. Αντικατέστησα τη συσκευή καθαρισμού νερού υπό πίεση αντίστροφης όσμωσης με καινούργια πριν από ένα χρόνο, οπότε η συσκευή είναι υπό εγγύηση για άλλα 9 χρόνια με την τακτική αντικατάσταση του φίλτρου νερού κάθε χρόνο! Η πραγματική ετήσια αντικατάσταση μόλις έγινε τον Ιανουάριο, θα αφήσω τη συσκευή εδώ για να απολαύσετε υγιεινό, φρέσκο νερό! :-) Θα δεις τη διαφορά στη γεύση!

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν 4 νοσοκομεία, ένα ιατρείο, ένα περιφερειακό ιατρείο, ένα φαρμακείο, ένα οικοδομικό κατάστημα, ένα βαφείο, ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, σούπερ μάρκετ σε απόσταση 1-15 λεπτών με τα πόδια (Coop, Penny, Aldi, Lidl), ένα κατάστημα ρούχων, κατάστημα ραπτικής, ωρολογοποιός, πολλά εστιατόρια, εστιατόρια γρήγορου φαγητού, κοινοτικό κέντρο, φρέσκια αγορά, βενζινάδικο, σημεία συσκευασίας, κατάστημα χημικών, εμπορικό κέντρο (15 λεπτά με τα πόδια από τη συνοικία Corvin, Lurdy-ház), Praktiker, χώροι στάθμευσης! Για τους κατοίκους της συνοικίας, η στάθμευση μπορεί να ζητηθεί στο Δήμο για 2.000 HUF/έτος, 2 θέσεις ανά διαμέρισμα!

Το κοινό κόστος είναι 16.885 HUF/μήνα, φυσικό αέριο 13.971 HUF/μήνα (άρα τα δωμάτια είναι 22 βαθμοί Κελσίου, γιατί μου αρέσει να ζεσταίνεται στο διαμέρισμα), ρεύμα 7.807 HUF/μήνα, τέλη νερού και αποχέτευσης 11.141 HUF, - HUF/2 μήνες.

Θα ήθελα πολύ να σας δω αν θέλετε ένα τόσο προσιτό σπίτι με boho ατμόσφαιρα, που να έχει και την ανάμνηση των παλιών και τη μοντέρνα, νεανική γοητεία! Μακάρι να το απολαύσετε κι εσείς! :-)

Παρακαλούμε ΜΗΝ επικοινωνείτε με κτηματομεσίτες! Δέχομαι κλήσεις μόνο από ιδιώτες! Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB