Πώληση Γκαρσονιέρα, Tatabánya, Komárom-Esztergom, Ουγγαρία, Tatabanya

Πώληση - Cod. 43497

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 52 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Αναζητάτε ένα γοητευτικό σπίτι με προνομιακή τοποθεσία και επενδυτικές δυνατότητες; Αυτό το διαμέρισμα 2 δωματίων βρίσκεται στην περιοχή Komárom-Esztergom, στην πόλη Tatabánya. Απολαύστε τον ήλιο όλη την ημέρα, με εγγυημένη ασφάλεια και δυνατότητες εκσυγχρονισμού σε αυτόν τον άνετο χώρο. Απολαύστε την άνεση να έχετε σιδηροδρομικό σταθμό, στάσεις λεωφορείων, παιδικούς σταθμούς και όλα τα είδη καταστημάτων σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια. Επιπλέον, ένα κοντινό εμπορικό κέντρο προσφέρει όλες τις ανέσεις για την καθημερινή ζωή. Παρόλο που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε μια πόλη, ζήστε την ηρεμία του ξυπνήματος με τον ήχο των πουλιών, που περιβάλλεται από γαλήνη και φύση. Επιπλέον, απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Βουδαπέστη, προσφέροντας τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Αυτό είναι το τέλειο σπίτι για μια οικογένεια ή επενδυτική ευκαιρία για τουριστικές ενοικιάσεις, δεδομένης της εγγύτητας σε δημοφιλή ορόσημα και μονοπάτια. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία!

Κύρια χαρακτηριστικά:

Ιδανική τοποθεσία: Βρίσκεται στον πρώτο όροφο με δύο προσόψεις, προσφέρει γοητευτική θέα και ηλιοφάνεια όλη την ημέρα.
Ασφάλεια και άνεση: Κάμερες ασφαλείας στο κτίριο και μια πόρτα ασφαλείας στο διαμέρισμα εγγυώνται την ηρεμία για εσάς και την οικογένειά σας.
Δυνατότητα εκσυγχρονισμού: Αν και δεν απαιτεί αναδιαμόρφωση, προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία εξατομίκευσης του χώρου.
Αστικές ανέσεις: Σιδηροδρομικός σταθμός, στάσεις λεωφορείων, παιδικοί σταθμοί και όλα τα είδη καταστημάτων σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια, καθώς και ένα εμπορικό κέντρο σε κοντινή απόσταση.
Nature at Your Reach: Ζήστε την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης με χώρους πρασίνου, παιδικές χαρές και μονοπάτια πεζοπορίας σε κοντινή απόσταση.
30 λεπτά από τη Βουδαπέστη: Απολαύστε εύκολη πρόσβαση στην πολυσύχναστη ζωή της πόλης της Βουδαπέστης σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.
Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία! Προγραμματίστε μια επίσκεψη σήμερα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB