Πώληση Μονοκατοικία, Csátalja, Bács-Kiskun, Ουγγαρία, Dóza György út 31

Πώληση - Cod. 42390

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 112 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Ένα οικογενειακό σπίτι 112 m2 4 υπνοδωματίων από τούβλα που χτίστηκε στη Csátalja τη δεκαετία του 1980 με οικόπεδο 3.742 m2 Μπορεί να αγοραστεί με επιφάνεια δαπέδου 80 m2, μικτή τοιχοποιία, παλιά βοηθητικά κτίρια και αγροτικά κτίρια.

Το κεντρικό κτίριο που βλέπει στο δρόμο έχει 4 δωμάτια (20, 19, 14,7 και 13,7 m2), χωλ, διάδρομο, κουζίνα-τραπεζαρία, αποθήκη, μπάνιο και ξεχωριστή τουαλέτα. Η θέρμανση γινόταν παλαιότερα από μικτό λέβητα σε μορφή πάνελ καλοριφέρ (ο λέβητας ήταν εκτός λειτουργίας, τα καλοριφέρ πάνελ αποσυναρμολογήθηκαν μερικώς).

Το κτήριο περίπου 80 m2 πίσω από το κεντρικό κτίριο κάποτε χρησίμευε ως οικογενειακή κατοικία, ήταν κατάλληλο για διαμονή, διαθέτει κουζίνα και μπάνιο. Η στατική κατάσταση της μονοκατοικίας και των προσαρτημένων βοηθητικών κτιρίων είναι επαρκής, αλλά προτείνεται εκσυγχρονισμός και ανακαίνιση της στατικής μηχανικής (σωλήνες, θέρμανση) και εξειδικευμένης κατασκευής (πόρτες, παράθυρα, επένδυση, βαφή, τζάμια). Το αντικείμενο θα παραδοθεί χωρίς επίπλωση, στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες. Το οικόπεδο 3.742 m2 είναι ιδανικό για αυλή, κτηνοτροφία και καλλιέργειες.

Μετά τις απαραίτητες μηχανολογικές και αισθητικές ανακαινίσεις/εκσυγχρονισμούς, το συγκρότημα μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό, ευρύχωρο, ακόμη και αυτάρκης κατοικία για τον επόμενο ιδιοκτήτη του. Το ακίνητο μπορεί να ληφθεί αμέσως στην κατοχή, χωρίς αξιώσεις και βάρη. Βοηθάμε στην ανακαίνιση του ακινήτου κανονίζοντας επαγγελματίες με ξεχωριστή χρέωση.

Κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα, η βασιλική αίθουσα εποικίστησε τον οικισμό Csátalja (γερμανικά: Tschatali) σε διάφορα κύματα με καθολικούς Γερμανούς, έτσι ώστε από τότε πολλές οικογένειες που αυτοπροσδιορίζονται ως Γερμανοί να ζουν στον οικισμό μέχρι σήμερα. Ο οικισμός Csátalja γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στους γερμανόφωνους, πολλές γερμανικές και ολλανδικές οικογένειες επέλεξαν πρόσφατα τον οικισμό της κομητείας Bács-Kiskun, που προσφέρει μια ειρηνική ζωή στην εξοχή. Απέχει μόλις 15 λεπτά οδικώς από την πόλη Baja, όπου διατίθενται όλα τα καταστήματα (Tesco, Lidl, Aldi, Spar, Penny κ.λπ.), καθώς και το εμπορικό κέντρο Family Center και το εστιατόριο γρήγορου φαγητού McDonald's. Ο οικισμός γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στους γερμανόφωνους, πολλές γερμανικές και ολλανδικές οικογένειες έχουν επιλέξει πρόσφατα τον οικισμό της περιοχής Bács-Kiskun που προσφέρει ειρηνική ζωή στην επαρχία.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα γερμανικά, θα χαρούμε να λάβουμε την επιστολή σας μέσω email. Προσφέρουμε δωρεάν πιστωτικές συμβουλές και φθηνούς υπολογισμούς πίστωσης για την αγορά μονοκατοικίας. Μπορείτε επίσης να μας βρείτε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB