Πώληση Μονοκατοικία, Körmend, Vas, Ουγγαρία, Somogyi utca 36.

Πώληση - Cod. 43684

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1008 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Το ακίνητο είναι προς πώληση στο Körmend, σε πολυσύχναστη περιοχή, στην οδό Somogyi B.. Το ακίνητο είναι μερικώς ανακαινισμένο. Βρίσκεται σε οικόπεδο 1008 τετραγωνικών μέτρων.
Στον κάτω όροφο της κατοικίας 120 τμ βρίσκεται το αρχικό διαμέρισμα, και στον επάνω όροφο είναι ένα ξεχωριστό διαμέρισμα που δημιουργήθηκε με μεταγενέστερη προσθήκη.

Το 2017 έγινε πλήρης ανακαίνιση στο ανώτερο επίπεδο, εξοπλίστηκε με κλιματισμό και αντικαταστάθηκαν τα παράθυρα και οι πόρτες. Η θέρμανση γίνεται με λέβητα μικτού καυσίμου που είναι καινούργιο.

Στον κάτω όροφο υπάρχει σαλόνι, κουζίνα, αποθήκη, τρία δωμάτια και ένα μπάνιο. Υπάρχουν επίσης τρία δωμάτια, ένα μπάνιο, ένα σαλόνι και μια κουζίνα στον πρώτο όροφο. Το ακίνητο χτίστηκε το 1980, με τοίχους από τούβλα.

Το σπίτι διαθέτει συνεργείο αυτοκινήτων με ξεχωριστή είσοδο. Το ακίνητο έχει πλήρεις παροχές: νερό, ρεύμα, φυσικό αέριο και σύνδεση αποχέτευσης.

Υπάρχει ένα ευρύχωρο κελάρι κάτω από μέρος του σπιτιού.

Στον περιποιημένο κήπο υπάρχουν αρκετά βοηθητικά κτίρια, θα πρέπει να ξεχωρίσει το γκαράζ-επαγγελματικό κτίριο σχεδόν 40 τμ με υδροτεμάχιο και ξεχωριστό λέβητα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB