Πώληση Μονοκατοικία, Kaposvar, Somogy, Ουγγαρία, Nagyberki

Πώληση - Cod. 35829

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 149 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 0

Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Somogy, στο Nagyberki (χωριό), μια ώρα με το αυτοκίνητο από τη νότια πλευρά της λίμνης Balaton. Από την πόλη του Kaposvár και το λουτρό Gunaras περίπου 15 λεπτά μακριά. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο. Η θέρμανση είναι δυνατή με θέρμανση αερίου, ξύλινο λέβητα, κεντρική θέρμανση αλλά και με τζάκια. Το σπίτι διαθέτει σαλόνι, τραπεζαρία, εξοπλισμένη κουζίνα DAN με συσκευές Miele, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και δύο μικρότερα δωμάτια (ημι-δωμάτια), ξεχωριστό πλυντήριο και αποθήκη για άνεση.
Στην περιοχή (στην αυλή) υπάρχει μια πισίνα μασάζ (σταθερή διάμετρος 3,6 μ., Με σκληρό τοίχο, θερμοσίφωνα και πάγκο), που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες σε ζεστές καλοκαιρινές ημέρες χαλαρωτικό μπάνιο. Το οικόπεδο είναι περίπου 900 m2, συμπεριλαμβανομένου ενός κήπου 4000 m2, ο οποίος σήμερα λειτουργεί ως Hauwiese. Το σπίτι έχει δύο μεγάλα γκαράζ, σε ένα σκεπαστό μέρος ένα φούρνο και ένα πηγάδι. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, το ακίνητο θα μπορούσε επίσης να πωλείται με έπιπλα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB