Πώληση Μονοκατοικία, Kecskemet, Kecskemét, Ουγγαρία, .

Πώληση - Cod. 40010

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 112 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Αναγνωριστικό: K-1

Το πάρκο κατοικιών δεν βρίσκεται μόνο σε ιδανική τοποθεσία μέσα στην πόλη, αλλά και ένα ιδανικό μέρος για τη δημιουργία σπιτιών για την πόλη Kecskemét.

Το κέντρο της πόλης, όπου βρίσκονται τα ταχυδρομεία, ιατρεία, καταστήματα, εστιατόρια, φαρμακεία, τράπεζες, απέχει μόλις 5-10 λεπτά από τα διαμερίσματα του Lakópark προς πώληση. Αγάπη με την πρώτη ματιά. Αυτή η προαστιακή, ήσυχη περιοχή δημιουργεί χαλαρωτικές, δροσιστικές στιγμές για την καθημερινή ζωή.

Το Residential Park φέρνει ένα κομψό περιβάλλον και χρώμα στην πόλη που εδώ και καιρό λείπει. Βρίσκεται σε έναν κατάφυτο δρόμο, περιτριγυρισμένο από ελαφρά κτίρια κατοικιών. Καλός αέρας, εγγυημένη σιωπή!

Βρίσκεται στην οδό Χουνιαδιβάρος, το πάρκο κατοικιών απέχει επίσης 10-15 λεπτά με τα πόδια από τα πιο σημαντικά γραφεία, το ιστορικό τμήμα της πόλης, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης. Εάν αγοράσετε ένα διαμέρισμα προς πώληση εδώ, θα παραμείνετε μέρος του αστικού παλμού, αλλά μπορείτε να ζήσετε σε ένα ήσυχο, ήσυχο περιβάλλον.

Τα διαμερίσματα Residential Park αποδεικνύονται εξαιρετική επένδυση εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το ακίνητο για δική σας χρήση, αλλά για ενοικίαση. Στο Kecskemét, προς το παρόν, δεν είναι δυνατό να βρείτε διαμέρισμα προς ενοικίαση. Γιατί να μην σκεφτείτε μπροστά και να είστε ο πρώτος που θα επενδύσετε για να εξασφαλίσετε το δικό σας μέλλον;


Περιγραφή ακινήτου:

-112τμ, διώροφη οικία

-Fekvése: Ανατολική-Δύση

-3 υπνοδωμάτια (στον επάνω όροφο) μπάνιο + 2 μπαλκόνια (2x10τμ)

-Σαλόνι, κουζίνα, γκαράζ (ισόγειο) +1 μπαλκόνι (17τμ)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajnalka
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB