Πώληση Μονοκατοικία, Mérk, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Ουγγαρία, Béke street

Πώληση - Cod. 35024

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 210 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Σε ένα ήσυχο μικρό χωριό του νομού Szabolcs-Szatmár-Bereg, Mérken, κοντά στα ουγγρικά-ρουμανικά σύνορα, για τους οικογενειακούς λόγους, το αγαπημένο μας σπίτι έγινε επείγουσα πώληση. Το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο 2740 τ.μ. με καθαρή επιφάνεια 210 τ.μ. Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο, διπλά τζάμια, 2 ορόφων. Στο ισόγειο υπάρχουν 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, κουζίνα, τραπεζαρία, αποθήκη, μπάνιο και τουαλέτα, στον πρώτο όροφο 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο.
Το κτίριο χτίστηκε το 1991 με πολύ συμπαγή θεμέλια, τοίχο από τούβλα 38. Η κουζίνα, η αποθήκη, το γκαράζ χτίστηκε αργότερα (επιπλέον 80 τ.μ. εξωτερική οικοδόμηση). Ένα φανταστικό filagoom στην αυλή είναι κατάλληλο για την οργάνωση μεγαλύτερων οικογενειακών εκδηλώσεων και πάρτι κήπου. Τιμή, ξύλινο παιδικό σπιτικό γίνεται για τη χαρά των μικρών. Στην πίσω αυλή υπάρχει ένα κελάρι κρασιού, υπόγειο και σκεπαστό τραπέζι, όπου μπορούν να χωρέσουν πολλές γεωργικές μηχανές. Το καλά τρυπημένο στον κήπο και το ενσωματωμένο σύστημα άρδευσης βοηθούν την καλλιέργεια.
Το 2016 εγκαταστάθηκε η αντικατάσταση θυρών και παραθύρων και εγκαταστάθηκε κλιματιστικό. Η θέρμανση είναι δυνατή με ένα λέβητα μικτού καυσίμου και ένα λέβητα αερίου. Δημόσιες υπηρεσίες (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, αποχέτευση). Είναι προσβάσιμο σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Η γειτονιά είναι ήσυχη και φιλική. Κοντά στο νηπιαγωγείο, το σχολείο, το ταχυδρομείο, το ιατρείο, για διάφορους λόγους, στάση λεωφορείου.
Το σπίτι είναι ηλιόλουστο, επιπλωμένο με γούστο, πολύ ωραίο. Είναι ιδανικό για νεαρά ζευγάρια, οικογένειες ή ακόμα και γενιές για να ζήσουν μαζί. Το τεράστιο σπίτι και οικόπεδο έχει πολλές ευκαιρίες να εκμεταλλευτεί. Εάν η διαφήμισή σας ενδιαφέρει,

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB