Πώληση Μονοκατοικία, Nagyoroszi, Nógrád, Ουγγαρία, Széchenyi út 9.

Πώληση - Cod. 36985

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

Στέγαση χαλαρό κείμενο:

Νομός Nógrád σε ένα ήσυχο και ήσυχο περιβάλλον, 35 χιλιόμετρα μακριά από Vác, κοντά στα σλοβακικά σύνορα 300 μ2 (κελάρι 124 τ.μ., ισόγειο 124 τ.μ., 90 τ.μ.) 60% έτοιμο για πώληση οικογενειακή κατοικία. Διαθέτει οικόπεδο 1800 τ.μ., εκ των οποίων είναι δυνατή η κατασκευή οικοπέδου. Από το πατάρι έχετε υπέροχη θέα στο λόφο της πόλης.

Το σπίτι είναι τριώροφο.
Το φυσικό φως εξασφαλίζεται στο κελάρι. Ο τοίχος είναι οπλισμένο σκυρόδεμα 60 εκ. Στο κελάρι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλυντήριο, ένα μπάνιο με τουαλέτα, αποθήκες, ένα μηχανικό χώρο και ένα γκαράζ. Το νερό, η θέρμανση και η αποχέτευση έχουν κατασκευαστεί σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Ολόκληρη η περιοχή κελάρι καλύπτεται με σκυρόδεμα 10-12 cm.

Το ισόγειο είναι προσβάσιμο μέσω βεράντα. Το δάπεδο διαθέτει μόνωση 5 cm και ενδοδαπέδια θέρμανση στο σαλόνι, κουζίνα, τουαλέτα και μπάνιο. Η διάταξη του ισογείου έχει γίνει με έναν εσωτερικό σχεδιαστή, αλλά μπορεί να αποθηκευτεί κατόπιν ζήτησης. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ένα δωμάτιο 13μ2, μια ντουλάπα 9μ2, ένα λουτρό 7.7μ2, ένα αποθήκη 2.9μ2, ένα προθάλαμο 3.4 μ2, μια τουαλέτα 1.8μ2 και ένα σαλόνι 57,3 τ.μ., η κουζίνα ήταν χτισμένη.

Στη σοφίτα, τα δωμάτια μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν τοίχοι, νερό, θέρμανση, σωλήνες αποχέτευσης. Η στέγη ανακαινίστηκε το 2017 (νέο κεραμίδι, νέο φύλλο αλουμινίου, παχιά δοκάρια για μονωτικό υλικό, παράθυρα οροφής velux)

Το σπίτι ήταν χτισμένο από τούβλα των 30 εκ., Όπου στατικά χρειαζόταν, υπήρχαν 38 εκ. Το 2017, 7 πλαστικές πόρτες και παράθυρα με 3 θαλάμους, κλιματιζόμενα, με αλουμίνιο, ήταν εφοδιασμένα με ρολά αλουμινίου. Το σπίτι έχει μόνωση 10 εκ. Το μονωτικό υλικό του τοίχου, το μονωτικό υλικό της βάσης και το μονωτικό υλικό κάλυψης δαπέδου περιλαμβάνονται στην τιμή του σπιτιού.
Η ηλεκτρική ενέργεια, τα λύματα και το νερό βρίσκονται στο σπίτι. Το αέριο είναι διαθέσιμο στο οικόπεδο, είναι χτισμένο, αλλά το σπίτι δεν έχει εισαχθεί ακόμη.

Το ακίνητο είναι δωρεάν, διαθέτει άδεια να πάρει ιδιοκτησία.

Παρακαλώ καλέστε μου για περισσότερες πληροφορίες. Το ακίνητο μπορεί να προβληθεί, αλλά επικοινωνήστε μαζί μου πριν από λίγες μέρες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB