Πώληση Μονοκατοικία, Szeged, Csongrád, Ουγγαρία, Télikikötő

Πώληση - Cod. 25569

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

ΤΑΙΝΙΑ κέντρο αναψυχής νερό (ισθμός μεταξύ του Τίσα και το λιμάνι γιοτ) του δικού σας ακινήτου, πουρνάρι κατοικήσιμη παραθαλάσσιο θέρετρο προς πώληση. Η winterized εξοχικό σπίτι, υπάρχει μια υψηλή σκυρόδεμα πόδια (στάθμη φόρτισης magasságban.B30 που χτίστηκε από τούβλο πάνω μόνωση + 10 cm από το κτίριο έχει ανακαινιστεί πλήρως μέσα και έξω πριν από πέντε χρόνια, με μόνωση. Νέα τζάκι, νέες ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, νέο πάτωμα και την οροφή θέρμανσης ψύξη (γεωθερμικές αντλίες θερμότητας), νέα σφυρήλατο σιδερένια πόρτα και παράθυρο μπάρες, συναγερμός, καινούργια κουζίνα με ενσωματωμένο Bosch συσκευές, όλα περίβλημα, εντοιχισμένη ντουλάπα, νέα υδραυλικά.

Στο ισόγειο ανάμεσα στα πόδια κρατώντας τεράστια (π.χ.:. 6. αυτοκινήτου ταιριάζει) περιοχή. Το πρώτο επίπεδο της σκάλας, που φθάνουν 27 τμ βεράντα μπορείτε να δείτε τον Τίσα και τον κήπο, οι διάδρομοι κτίριο καλύπτει. Μέσα στο δωμάτιο πρώτου ορόφου σαλόνι (με τζάκι), τραπεζαρία με κουζίνα, αποθήκη και ένα μπάνιο με μηχανικό-τουαλέτα. Το δεύτερο επίπεδο σοφίτα με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα κόμμα δωμάτιο, ένα μπάνιο και τουαλέτα. Ο κήπος διαθέτει ένα πλακόστρωτο χώρο με τραπέζι με παγκάκια, έξι παραλήπτες του χώρου φούρνο και νεροχύτη tusolóhely σχεδιαστεί. Το νερό σε μια προβλήτα 3 χ 3 μέτρα συνδέονται με το σπίτι.

Ένα από τα πιο όμορφα μέρη των Tiszapart Szeged, Μάρου 120 μέτρα. Ο Τίσα μαγική ατμόσφαιρα, μαγευτική θέα, μείνετε εδώ όλη την ημέρα, ακόμα και σε κατάσταση ηρεμίας, ακόμη και το φιλικό, οικογενειακά γεγονότα που αναζητούν την εμπειρία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB